Поради

Як швидко знайти фільм, якщо забули його назву

Як швидко знайти фільм, якщо забули його назву

Нерідко трапляється, що ми мріємо подивитися фільм, назва якого зовсім вилетіла з голови. В такому випадку не варто моментально впадати у відчай, – часом знайти ту саму стрічку набагато легше, ніж здається.

Детальніше про те, як це зробити – у цій статті.

Google у поміч

Найочевидніше і часом дієве рішення – звернутися з питанням до пошуковика. Вбийте в пошуковий рядок сцену з фільму, яка вам найбільше запам’яталася, і перевірте удачу. Так, на фразу «дві дівчинки в готелі» Google безпомилково видає посилання на фільм «Сяйво». А якщо ваш запит буде складатися з слів «двоє лежать на льоду», алгоритм нагадає вам про кінострічку «Вічне сяйво чистого розуму».

Форуми кіноманів

Якщо пошукові системи не видали потрібних результатів, спробуйте звернутися до завзятих кіноманів. Розкажіть про всі деталі фільму, які вам відомі, і, можливо, вам пощастить. Однак не варто розраховувати на швидку відповідь.

Вікіпедія

Якщо ви пам’ятаєте режисера або хоча б одного актора з фільму, вам досить знайти сторінку артиста або творця картини на «Вікіпедії» і відкрити його фільмографію. Там ви без труднощів відшукаєте бажану кінострічку, а займе цей пошук не більше однієї хвилини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: фільми, розваги, Поради
В тему