Поради

Тренди 2021: модні і затишні відтінки для інтер'єру

Тренди 2021: модні і затишні відтінки для інтер'єру

Хто б міг подумати, наскільки важливими для нас стануть наші інтер'єри в 2020 році! Час, проведений у чотирьох стінах, не минув безслідно: у багатьох прокинулося почуття дому та бажання створити простір, у якому буде красиво, безпечно, спокійно. Колористи у свою чергу дійшли висновку, що виконання цього завдання для одного кольору не під силу, і при розробці трендів на 2021 рік зробили ставку відразу на кілька колірних груп.

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

  1. Насичений червоний

У новому році в центрі уваги опиняться глибокі червоно-рожеві відтінки. Вони відмінно підійдуть для оформлення спальні. Сміливо фарбуйте у такий колір усі стіни, якщо хочете отримати харизматичний і камерний простір. Або поєднуйте зі світлими нейтральними тонами: так насичений ягідний відтінок буде працювати, як акцент – виразний і актуальний.

  1. Фантастичний синій

Для шанувальників синьо-блакитної гами також є приємна новина: яскраві, соковиті, іскристі синьо-блакитні відтінки залишаться у тренді. Саме вони будуть нагадувати про сонячне морське узбережжя, змушувати яскравіше звучати інші кольори в інтер'єрі.

  1. Природний зелений

У 2021 році широка гама зелених відтінків буквально увірветься в кожен інтер'єр. Содний трав'яний, розкішний смарагдовий, пляшковий зелений, яскравий лайм – у чому причина їх актуальності? Усе просто: життєствердні відтінки бадьорять і заряджають енергією не гірше за спортзал.

  1. Кольори землі

Йдеться про зігріваючі, заспокійливі відтінки глини, піску, мінералів, морського узбережжя... Як правило, вони відмінно працюють у домашніх інтер'єрах, створюючи атмосферу спокою і відпочинку.

Утім, сьогодні дизайнери пропонують посилити цей ефект за допомогою текстилю. Декоративні подушки, оббивка м'яких меблів, гардини в теплих бурштинових, соковитих трав'янистих або м'яких небесних відтінках – це відмінний спосіб посилити в інтер'єрі відчуття гармонії і енергії, якою ми заряджаємося, перебуваючи на природі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Інтер'єр, квартира
В тему