24 Грудня 2018
Новини

«Стільки фруктів перевели!»: людям не сподобалися святкові декорації у Києві зі справжніх цитрусів (фото)

«Стільки фруктів перевели!»: людям не сподобалися святкові декорації у Києві зі справжніх цитрусів (фото)

У столиці на Співочому полі з нагоди новорічних свят створили справжні замки, фортеці і башти із апельсинів і лимонів. Зокрема, тут можна побачити цитрусовий Гогвортс із «Гаррі Поттера», лимонну вежу Рапунцель, замок графа Дракули і палац Алладіна, виконані із жовтих і оранжевих плодів.

Утім, попри те, що святкові декорації виглядають справді ефектно і є чудовою фотозоною, велика частка киян не зрозуміла, навіщо було використовувати в оформленні новорічних фігур справжні фрукти. Мовляв, стільки добра перевели, краще би цю всю цю аскорбіновмісну смакоту віддали дітям. Адже цитрусові на порозі Різдвяно-новорічних такі дорогі! І в багатьох родинах через цю дорожнечу молодші члени сім’ї не можуть досхочу ними поласувати.

Дехто навіть порівняв таке використання продуктів із тим, як у Росії бульдозерами чавили «санкційні» харчі.  

Так, користувачка Валентина Іванова, зазначила: «Стільки фруктів перевели. Краще би ці вітаміни хворим дітям роздали чи в дитбудинки завезли».

Лілія Макаренко підтримує: «Ти читаєш мої думки, коли я побачила в новинах по ТБ, то обурилася! Скільки дітей у дитбудинках і в бідних сім’ях не можуть насолодитися цими дорогими для них фруктами! Аж в грудях запекло… Аби лише випендритися…»

Фото – столичного видання «Інформатор»

Співоче поле Київ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему