Поради

Корисні поради при переїзді

Корисні поради при переїзді

Якщо ви плануєте зайнятися організацією квартирного переїзду, вам знадобляться наступні поради.

 

Аби у призначений день не виникало паніки та плутанини, збирати речі починайте як мінімум за тиждень до того.

Перед початком пакування речей заздалегідь запасіться такими необхідними матеріалами: великими поліетиленовими мішками, скотчем, коробками з картону різних розмірів, папером або газетою для обгортання, міцним шпагатом та іншими пакувальними матеріалами.

Особливу увагу приділіть упаковці книг. Їх ви можете скласти в коробки середніх розмірів або ж перев’язати мотузкою, а зверху обгорнути міцним твердим папером.

Розбираючи найдальші антресолі та шафи, а там переважно зберігається різний мотлох, іще раз задумайтеся, наскільки вам потрібні ці речі, чи варто їх везти на нове місце, чи ж уже настав час позбутися їх.

Для упаковування подушок, штор, верхнього зимового одягу, ковдр найкраще використовувати великі пластикові мішки. Для необ’ємного одягу підійдуть сумки дорожні, валізи.

Компакт-диски і техніку обережно й акуратно запакуйте в коробки, причому не забудьте зробити м’які прокладки між її стінками та складеними в неї речами. Вони вбережуть вміст від можливих струсів під час перевезення.

Скляні полиці, дзеркала та двері, які б’ються, упакуйте окремо в картон і обмотайте скотчем.

Готуючи меблі до переїзду, варто розібрати їх, якщо таке можливо. Це значно полегшить перевезення. Постарайтеся не розгубити необхідну гарнітуру.

Окремо упакуйте так звані «найпотрібніші речі», які ви будете використовувати на новому місці в перші дні після переїзду. Цей крок позбавить вас від непотрібної метушні, коли для того, щоби знайти потрібну річ, доводиться перебирати багато коробок.

Насамкінець варто складати кухонний посуд і приладдя. Причому те, що б’ється, варто пакувати в коробки окремо. Кладучи делікатний посуд, не забудьте кожен предмет загорнути в папір, який убезпечить його від пошкоджень під час перевезення.

На кожній із коробок зробіть написи, що характеризують вміст. Вони повинні бути зрозумілими та розбірливими: потім це полегшить розбирання речей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему