Поради

Місця, де збуваються мрії

Місця, де збуваються мрії

Є у світі такі місця, куди люди їдуть спеціально для того, щоб загадати бажання. Багато хто каже, що вони збуваються. Наскільки це відповідає дійсності, ніхто досліджувати не береться, а от місця, де здійснюються мрії, ми вам порекомендуємо.

 

Англійський Стоунхендж

Це найбільш містична споруда на нашій планеті. Кажуть, вона володіє потужною енергетикою, здатною реалізувати ваші бажання. Щоб загадати його, потрібно вийти в центр будівлі. Хоча сьогодні доступ туди значно обмежений, проте енергетика місця поширюється на велику територію.

 

Римський фонтан Треві

Це місце діє, якщо кинути у фонтан монету, при чому стоячи спиною до нього. А кидати потрібно через ліве плече.

 

Делійський стовп

Висока колона знаходиться у комплексі споруди Кутб-Мінар у Делі. Їй уже більше 1600, а проте вона не має жодних ушкоджень. Потрібно притулитися до неї спиною, обхопити її ззаду руками, подумати про своє заповітне бажання. У Делі ходить повір’я про те, що загадкова колона здатна навіть вилікувати від багатьох хвороб.

 

Карлів міст, Прага

Існує дослідження, яке доводить, що перший камінь у цей міст був вкладений за рекомендацією астрологів 9 липня 1357 року о 5:31 ранку. Це дасть йому можливість вистояти століттями. Тут є своя прикмета: для здійснення бажання потрібно віднайти на мості пам’ятник Яну Непомуцькому, доторкнутися до нього однією рукою, а другою – погладити песика, зображеного поруч на барельєфі. Існує ще один метод: потрібно опустити ліву руку на хрест, розміщений на мармуровій дошці, при цьому пальці повинні торкатися п’яти зірок, які зображені поруч. Загадуючи бажання, треба дивитися на воду.

 

Клеванський тунель кохання

Названий так через природний тунель, котрий утворився над залізничними коліями поблизу станції «Клевань». Поїзд, який їздить тунелем, обламує зайві гілки дерев, а в результаті виходить така краса. Тут добре загадувати мрії, пов’язані із коханням.

 

Шотландський дуб, покритий монетами

Грошовий дуб росте в самісінькому центрі острова Марі, котрий знаходиться на озері Лох-Марі у Шотландії. Кажуть, бажання здійснюється, якщо запхнути монету в кору дерева. Навіть королева Вікторія в 1877 проробила таку маніпуляцію. Зараз дуб практично повністю вкритий монетами, найстарішій із яких – близько 200 років.

 

Яйця туринського бика, Мілан

Кумедне місце для загадування бажань, а проте якщо потрапите до Міланського пасажу, зможете побачити у центрі мозаїку, викладену у формі бика, який танцює і слугує символом міста Турин. Станьте п’ятою на його яйця і тричі прокрутіться в ліву сторону навколо себе. Хочете вірте, а хочете ні, а проте видно, що багато людей це роблять, адже місце, де мають бути бичачі яйця, практично стерте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему