Поради

Розкішні місця, де найменше туристів

Розкішні місця, де найменше туристів

А чи не бажаєте побувати в Палау, Кірібаті або ж у Ніуе? Таке запитання ви навряд чи почуєте в туристичних агенціях. Адже в основному відвідувачам пропонують розкручені і популярні місця відпочинку. А проте у світі є дуже багато країн, де відпочинок має високий рівень, а туристів там найменше.

 

Найпопулярніші у світі країни, які полюбляють туристи, – це Франція (83 мільйони туристів на рік), США (69,8 мільйонів), Іспанія (60,7 мільйонів), Китай (55,7 мільйонів), Італія (47,7 мільйонів). А ось місця, про які ви, можливо, і не чули, де туристів буває найменше.

 

Кірібаті

Республіка, яка складається із 33-х коралових атолів у Тихому океані. Вона розміщена по обох сторонах від екватора. Країна стала незалежною у 1979 році, позбавившись Британської влади. Острівна держава нічим не поступається Мальдівам, а проте у минулому році тут побували тільки 6000 туристів.

 

Монтсеррат

Відвідувачів тут протягом року – не більше 7000. Причина зрозуміла – тут часто трапляються землетруси, урагани та виверження вулканів. Такий відпочинок мало кому припаде до душі, а проте колись тут залюбки відпочивали американці, канадці, англійці.

 

Ніуе

Це чудовий кораловий острів, один із найбільших у світі, який, до речі, є окремою державою. Його за минулий рік відвідали близько 7000 людей.

 

Ліхтенштейн

Країна багатіїв. А навіщо їм туристи, там і без них добре. Жителі цієї країни мабуть дуже щасливі, бо мають низькі податки і ліберальне впорядкування банківських депозитів. Тут за рік буває близько 60 тисяч туристів.

 

Ангілья

Острів разом із іншими маленькими островами належить до заморських території Британії, однак є самокерованим. Усього на острові мешкає більше 13 тисяч осіб, а туристів там побувало близько 69 тисяч.

 

Сент-Вінсент і Гренадіни

Держава, яка складається із 32-х маленьких островів під назвою Гренадіни, знаходиться у Карибському морі.

 

Домініка

Тут на туристів чекає вражаюча розкіш природи. Знаходиться він між Карибським морем і Атлантичним океаном. На Домініці протягом року побувало близько 78 тисяч туристів.

 

Східний Тимор

Республіка, розміщена за 450 кілометрах на північ від Австралії. Красиві пейзажі і природні пляжі, і при цьому країна є однією із найбідніших у світі.

 

Палау

Республіка налічує 328 чудових островів у Тихому океані. Мешкає там всього близько 30 тисяч людей. При цьому туристів приїжджає протягом року близько 105 тисяч. Схоже, усе населення Палау зайняте в туристичній сфері.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему