Поради

Що значить бачити дерево уві сні?

Що значить бачити дерево уві сні?

Дерево уві сні символізує людину, її життєвий шлях та стан здоров'я. Сон, в якому приснилось дерево підказує: попереду приємні звістки, успіх, кар'єрний ріст, прибуток, успіхи в любові. Але є й інші значення, до чого сниться дерево: хвороба, неприємності, проблеми на роботі, конфлікти.

Що означає бачити дерево уві сні?

  • Дерево - відображає самовідчуття людини.
  • Ствол - уособлює місце людини в суспільстві.
  • Листя - взаємини з іншими людьми.
  • Коріння - відображають стабільність і серйозність мети.
  • Кора - символ вашої уразливості або захисту.
  • Ліс, кілька дерев - це група людей, сім'я.
  • Дерево із зеленою пишною кроною - до благополуччя, дружньої підтримки.
  • Сухі, без листя дерева - до труднощів, самотності.
  • Плодові дерева - прибуток, достаток.
  • Квітучі дерева - любов, почуття.
  • Сухі гілки - відмерлі почуття і стосунки.
  • Пошкоджена кора - хтось скористається вашою довірою.
  • Дрова, колоди - померлі або давно забуті люди чимось нагадають про себе.

У плані відносин, коріння дерева означають зв'язок з родом, і ваше минуле. Потужне коріння вказує на сильну підтримку з боку родини. І, навпаки, дерево без коріння уві сні, можна трактувати як розрив з коханими людьми, втрату або хвороби.

Міцний стовбур дерева уособлює впевнене становище в сьогоденні. Надламаний і слабкий стовбур характеризує життєві проблеми.

Гілки і листя дерева, що утворюють крону, відповідають за майбутнє. Від того, наскільки гілки красиві і здорові, залежить результат майбутніх подій.

Крона символізує напрямок життя, яке ви створили на підставі минулого, за допомогою вчинків в сьогоденні.

Залазити на дерево уві сні

Залазити на дерево уві сні
Залазити на дерево уві сні

До чого сниться залізти на дерево? Сонник часто трактує цей сюжет як позитивний знак. Людину, яка побачила уві сні такий сон, очікує кар'єрний ріст, успіх в особистому житті, прибутки. Є й кілька негативних тлумачень, проте вони більше пов'язані зі спуском з дерева.

Лізти уві сні на саму верхівку дерева - сновидець отримає хороші новини. Відчувати при цьому страх - він дізнається своє майбутнє.

До чого сниться залізти на дерево, піднятися вгору по стовбуру і оглядати околиці? Завдяки своїй цілеспрямованості людина досягне великих успіхів. Вона зможе здійснити задумані плани, навіть всупереч перешкодам - ??якщо докладе до цього максимум зусиль.

Уві сні бачити себе на мигдальному дереві, на якому є плоди (горіхи), віщує успіх та багатство.

Якщо дерево буяє пишним цвітом, коли сновидець заліз туди - його чекає успіх в особистому житті. Любовні стосунки складуться досить вдало, здійсняться найсміливіші мрії.

Садити дерево уві сні

Садити дерево - тлумачення сну
Садити дерево - тлумачення сну

Садити дерево уві сні в землю - це символ того, що сновидець стоїть на порозі чогось нового, чого він зуміє домогтися власними силами, стараннями і вміннями. Посаджене вами деревце прижилося і навіть розпустило листочки - чекайте, що ваші надії втіляться в життя, готуйтеся «пожинати плоди» своїх починань.

Якщо бачите, що паросток засох - це означає, що вам слід бути дуже акуратним: не варто намагатися робити те, чого не вмієте. Вчитися необхідно на чужих помилках.

Хочете отримати більш точні пояснення, до чого сниться садити дерево, згадайте - яке саме дерево фігурувало у вашому сні:

  • Деревце вишні обіцяє достаток.
  • У сні був пересаджений абрикосовий саджанець - до зміни місця проживання або роботи.
  • Груша пророкує зраду.
  • Кущ лимона символізує ревнощі.
  • Персик садили - чекайте нових знайомств.
  • Яблуні - до любовних пригод.
  • Апельсин або мандарин обіцяє радість зустрічей.

Якщо ви садите дерево взимку або ранньою весною в промерзлу землю знайте - не все те, що здається нереальним, є таким насправді. Можливо, варто ризикнути!

Для жінки, яка довгий час не може зачати дитину, бачити подібне - це радісний провісник швидкої вагітності. А для жінки, яка вступає в шлюб, садити уві сні деревце разом з чоловіком - символ довгого і щасливого сімейного життя.

Хворій людині такий сон дуже хороший знак - хвороба скоро відступить. Молодий хлопець бачить, як він уві сні висаджує дерева - до знайомства з майбутньою дружиною.

Дерево з плодами уві сні

Сон з плодоносним деревом
Сон з плодоносним деревом

Дерево , побачене уві сні, символізує стан душі сновидця, його життєвий тонус. А ось дерево з плодами - це зростання людини, як внутрішнє, так і зовнішнє. Що означає бачити сон з плодоносним деревом?

  • Молоде фруктове деревце - ви стоїте біля джерела свого особистісного зростання.
  • Висаджувати плодові саджанці - до нових джерел доходу.
  • Для молодої дівчини побачити уві сні - знак авантюри, пов'язаної з любов'ю.
  • Бачити на гілках красиві та стиглі фрукти - до успіху.
  • Зривати з дерева ягоди і їсти їх - до швидкого збагачення.
  • Наснилася груша з жовтими плодами - стережіться лицемірів.
  • Бачити на вишні  ягоди або як цвіте вишня - приготуйтеся до змін в кращу сторону.
  • Персикове дерево  з плодами для одиноких людей віщує зустріч з другою половинкою, а для людини, пов'язаної сімейними узами, це означає сите і забезпечене життя.
  • Бачити абрикосове дерево уві сні зі стиглими плодами - дуже скоро ви зміните місце проживання. Засохле абрикосове дерево уві сні - почекайте з переїздом.
  • Сливи на гілках в сливовому саду - ви досягнете успіху тільки в тому випадку, якщо будете працювати не покладаючи рук.

Існує ще ряд тлумачень сну, в якому сниться дерево  з плодами. Приснилося деревце з соковитими фруктами між зеленого листя - знак виконання мрії і реалізації задуманого. А якщо ви бачите, що плодоносне деревце впало або засохло, такий сон пророкує розтрату сил і енергії даремно.

Різати або пиляти дерево уві сні

Спилювати дерево уві сні
Спилювати дерево уві сні

Пиляти дерево уві сні означає, що ви будете робити щось на зло іншим і всіляко висловлювати своє невдоволення. Інше тлумачення такого сну: своїми необачними діями ви ризикуєте нашкодити іншій людині

Бачити, як інша людина спилює дерево - до великої образи та підлості з несподіваного боку.

До чого сниться, що ви пиляли сухе дерево? Вас чекають фінансові втрати в зв'язку з невдалою угодою. Бачити розпиляне сухе дерево уві сні обіцяє втрату поваги оточуючи.

Приснилося, що хтось пиляє сухе сильно пошкоджене хворобами і шкідниками дерево – почніть економити свої фінанси.

Якщо уві сні ви мали намір спиляти живе дерево, то отримаєте прибуток від сумнівної справи.

До чого сниться пиляти дерево бензопилою? Це означає, що ваші енергійність і підприємливість принесуть результати.

Уві сні ви пиляли ручною пилкою? Наближається сімейний конфлікт. Якщо пиляти дерево довелося пилою зі зламаними зубчиками, то сварка матиме великі наслідки. Дворучна пилка символізує дружню, але вкрай гарячу суперечку.

Вид дерева уві сні

Сосна

Сон, в якому Ви побачили сосну, обіцяє, перш за все, міцне здоров'я та довголіття. Також ці дерева уві сні віщують незмінний успіх у всіх справах. А ось суха сосна - поганий сон. Жінці він обіцяє турботи і зустріч з людиною з минулого. Сосна уві сні також може означати вірних, відданих друзів, а жінці - обіцяти примирення з коханим. Рубати сосну - створювати самому собі проблеми.

Береза

Береза ??уві сні уособлює чистоту. Дерево, усипане бруньками, обіцяє знайомство з дуже мудрою жінкою. Якщо чоловікові приснилася береза ??з молодими листочками, незабаром він зустріне дівчину, яка вразить його своєю чистотою та порядністю. Якщо Ви гуляли по березовому гаю уві сні, значить, Вас оточують люди з чистими помислами. А ось деревце з жовтим листям або зламане - це передвісник хвороби.

Липа

Квітуча, пахуча липа сниться до швидкого весілля або отримання звісток про зцілення близького родича. Якщо Ви збирали липовий цвіт в сновидінні, час звернути увагу на своє здоров'я. Ламали липу уві сні? Цілком можливо, що близька людина вас обманює. Стояли під липою? Будьте обережні: у Вашому житті є недоброзичливець, що розпускає про Вас плітки.

Осика

Осика в сновидіннях попереджає про небезпеку, сварки і можливу зраду близької людини. Якщо Ви стояли під осикою або торкалися до неї, значить, Вам потрібно пробачити тих, на кого Ви ображені, тоді в житті все налагодиться. Ламати гілки осики, рубати ці дерева уві сні - до труднощів у житті, обривати листя з них - на сором, від якого доведеться страждати.

Кедр

Приснився кедр - добрий знак. Це дерево обіцяє міцне здоров'я, щасливу старість, творчу реалізацію і великі досягнення в житті. Якщо вагітній жінці приснився кедр, всипаний шишками, її дитина народиться здоровою. Зелене струнке деревце уві сні обіцяє успіх в будь-якому починанні. Позитивне значення має і сон, в якому Ви бачили кедрові горішки: це до вдалих покупок.

Горобина

Рубати уві сні горобину або ламати її гілки - до труднощів, з якими Вам належить впоратися самотужки. Сон, в якому Ви зривали ягоди з дерева, обіцяє випробування. Якщо у Вашому сновидінні птиці клювали кисті горобини, Вашої допомоги потребує самотня людина: вона скоро звернеться до Вас. Деревце, усипане ягодами, - знак того, що в стосунках з коханою людиною все буде чудово.

Дуб

Дуб уві сні - добрий знак: він обіцяє добробут, достаток і відмінне здоров'я. Дерево, покрите жолудями - теж хороший сон: Ви досягнете поставлених цілей завдяки своїй працьовитості. Якщо в своєму сновидінні Ви милувалися дубовим гаєм - це до успіху у всіх справах і величезного добробуту. Садили молоді дубочки уві сні? Значить, легко впораєтеся з будь-яким починанням.

Тополя

Тополя, яка квітне або розпускається - особливо хороший сон для жінки. Він сниться до нових знайомств, удачі в любові, доброго здоров'я і до відданих друзів. Якщо дівчина бачить себе під тополею разом зі своїм коханим, значить, збудуться всі її очікування, вона буде щаслива з цією людиною. А ось засохла тополя уві сні обіцяє нездійснені мрії і розчарування.

Дерево уві сні - сонник Фрейда

Дерево, основною частиною якого слід вважати все-таки ствол, є символом чоловічих статевих органів.

Якщо чоловік бачить уві сні дерево, то це говорить про його інтерес до гомосексуалізму. Якщо ж дерев кілька (але це ще не ліс), то сновидець може також прагнути до групового сексу, причому його цікавить варіант: кілька чоловіків і одна жінка.

Чоловік, який сидить під деревом, відчуває прагнення до одностатевих зв'язків, а жінка, що сидить під деревом, не задоволена своїми сексуальними партнерами і мріє про ідеального у всіх відношеннях чоловіка.

Якщо ви садите дерево або спостерігаєте за деревом, яке росте - ви прагнете до нових статевих стосунків. Сон характерний для періодів статевого дозрівання, а також згасання статевої активності.

Якщо ви рубаєте дерево, то ви сумніваєтеся в своїй статевій активності і спроможності. Якщо ви не можете зрубати дерево, то це говорить про те, що ваші страхи позбавлені усіляких підстав і ви абсолютно здорові. Якщо ж дерево зрубано, то у вас можливі порушення або розлади в діяльності статевих органів. Процес рубки дерев також може говорити про приховану гомосексуальність.

Зламане або засохле дерево віщує невдачу в любовних справах, можливо, через захворювання статевих органів. Якщо чоловік поливає дерево, то він схильний до самозадоволення. Якщо жінка поливає дерево, то вона прагне до радощів сімейного сексу і хоче мати дітей.

Вирване дерево говорить про вашу схильність до самозадоволення і страху бути викритим. Блискавка, що потрапила в дерево, або дерево у вогні застерігають вас від вступу в випадкові зв'язки. Якщо ви спостерігаєте, як інші доглядають за деревом (деревами), то це говорить про наявність у вас едипового комплексу. Він може бути або пригнічений, або існувати у ваших мріях.

Дерево за сонником Ванги

Садити уві сні молоді деревця - хороший знак. Такий сон передвіщає гарні новини від дітей або звістка про поповнення в сімействі.

Побачити уві сні величезне дерево – до швидкого знайомства з впливовою людиною, який подібно до ангела допомагатиме вам у всіх справах.

Якщо ви побачили уві сні сухе або зламане дерево, то такий сон є поганим знаком. Вас чекає новина про смертельну хворобу близької вам людини.

Якщо вам приснилося велика кількість зрубаних дерев, то такий сон передвіщає неприємні справи, які закінчаться не кращим чином.

Якщо уві сні ви стоїте в тіні дерев, то в реальному житті вам слід перестати приховувати свої справжні почуття. Довіряйте більше людям, і у вас з'явиться багато хороших, вірних друзів.

Зривати уві сні плоди з дерев - передвістя великого прибутку. Можливо, ви отримаєте велику спадщину від невідомих родичів або колись вкладені гроші принесуть несподіваний дохід.

Дерево за сонником Міллера

  • Дерева з молодим зеленим листям, побачені уві сні, - знак втілення надій.
  • Висохлі дерева - символ печалі і втрат.
  • Якщо уві сні Ви залізли на дерево, то Вас чекає блискуча кар'єра. Однак Вам слід бути обережним з грошима.
  • Сон, в якому Ви спиляли або зрубали дерево, означає, що Ви ризикуєте витратити свої сили даремно.
  • Побачити уві сні свіжозрубане дерево віщує несподіване нещастя, яке звалиться як сніг на голову.

Якщо Вам приснилося квітуче дерево, то попереду у Вас період безтурботного відпочинку, проте підготовка до нього може зажадати від Вас неабияких зусиль. Якщо ж Ви бачите плодоносні дерева, то й наяву Ви нарешті зможете «зібрати» плоди своєї праці.

Якщо Вам приснилося викорчуване з землі дерево, то Вам доведеться переживати через хворобу близької людини.

Якщо уві сні Ви впали з дерева і сильно вдарилися, то, всупереч усім спробам, Вам не вдасться довести до кінця задумане. Можливо, Ви втратите роботу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сонник
В тему