Поради

Італійське нарощування волосся

Італійське нарощування волосся

Розкішне волосся у сучасному світі це не міф, а реальність. Якщо природа не наділила пишним та довгим, чи нема часу очікувати коли відросте, або зранку вирішено кардинально змінити свою зачіску - вихід є! Треба звернутись до кваліфікованого спеціаліста, та зробити  бьюті процедуру, таку як італійське нарощування волосся, найпопулярнішу та найефективнішу.

Особливість методу

Робота проводиться шляхом гарячого припаювання донорського пасма до власного локона. Сама по собі процедура перетворення шевелюри у шикарну не важка. Загалом, це один з найекологічніших методів нарощування, бо з’єднують кератином. Особливою білковою речовиною природного походження, яка є основною складовою волосся, це 96%. Нагрівання капсул до необхідної консистенції відбувається при температурі 180 градусів. Показник значно нижче за найпопулярніші прилади для укладання волосся (вирівнювач, гофре), тому не завдає шкоди своїм волосинкам.  Ще одна з особливостей, цю методу застосовують на будь-яких ділянках голови, та можна зробити на волосся зі довжиною від 5 см.

За такий спосіб маємо подякувати Італії, де ще в 1991 році винайдено цей метод, натомість використання смоли, яка швидко втрачала об’єм прикріплених пасом, руйнувалась під впливом навколишнього середовища, засобів по догляду за волоссям, розчісувань. Зараз, навіть, при проводженні розчіскою, хазяйка нової зачіски почувається впевненою, бо випадіння буде виглядати природнім. Загалом дуже багато позитивних відмінностей від інших методик, а найголовніше це загальний естетичний та природний вигляд.

Переваги та недоліки італійського нарощування

Як у кожної процедури є плюси та мінуси. Загальна перевага будь-якого нарощування, це збільшення об’єму власного волосся до 3 разів, подовження, зміна іміджу. Із зазначеного вище, щодо способу кріплення та натуральності матеріалів, маємо більшу зносостійкість, а це одна із найважливіших переваг. Спробуємо розібратися що вона надає:

  • витримують відвідування басейну, сауни, моря, солярію, спа-процедур, та ін.,
  • гіпоалергенний склад,
  • комфорт та безпека під час маніпуляцій,
  • фіксація волосся непомітна,
  • капсули міцні, але гнуться водночас,
  • нарощені локони легко зняти,
  • використовуються для корекції ті самі матеріали,
  • можна вирівнювати, накручувати, фарбувати, тонувати,
  • завдяки використовуванню різних кольорів, можна добитись ефекту мелірування, колорування.

Маємо зазначити, що процес доволі трудомісткий, займає багато часу. Щоб отримати гарний ефект знайдіть професіоналів своєї справи. Корекція може займати більше часу, ніж первинне нарощування. Після процедури декілька днів відчуватимете певний дискомфорт, допоки шкіра та волосяні цибулини звикнуть до більшого навантаження. Якщо старанно розчісувати місця спаювання, то можна лишитися своїх нових локонів.

Переваги нарощування волосся за італійською технологією
Переваги нарощування волосся за італійською технологією

Готуємось стати красунею

Спершу необхідно оцінити, бажано із тріхологом, можливість таких процедур. Наявність атопічного дерматиту, себореї, стригучого лишаю, вегето-судинної дистонії, випадіння волосся унеможливлює  застосування даної процедури. Всі інші протипоказання, то вже міфи, які розвіюють сучасні стилісти, косметологи та перукарі. Використовуючи італійський метод, будьте впевненими, що ніякою шкоди така процедура не заподіє, але гарантію отримуєш лише у висококваліфікованих спеціалістів. Окрім наявності дипломів, бажано ознайомитись із виконаними роботами та відгуками задоволених клієнтів. Іноді пошук майстра саме для вас займає більшу частину підготовки.

Якщо всі небажані діагнози вас оминули, то слід  розміркувати про мізотерапію. Ця процедура за короткий час допомагає зміцнити волосся, що вельми необхідно при нарощуванні. Волосяний фолікул має витримувати додаткові навантаження, бо зазвичай розраховано на власну вагу, або додатково із сусідньою волосинкою, після проведення процедури вага збільшується у декілька разів, отже піклування про цільність волосяного покриву голови дуже важливе. Дія ін’єкцій декілька місяців, що відповідає мінімальному носінню нарощеного волосся. 

Якщо маєте намір зміни кольору, то краще це зробити до, як самі розумієте частинка яка буде під капсулою не профарбується, та за використання агресивних фарбників можливе пошкодження кератинового закрепу.  Наостанок  найлегша підготовка - знежирення, проводити рекомендують безпосередньо перед процедурою, та ліпше у спеціаліста, з використанням найбільш відповідних шампунів, бальзамів.                  

Різновиди локонів

Як в усіх видах робіт існують різновиди матеріалів, які відрізняються ціною та характеристиками. Безпосередньо це стосується пучків з волосин. Розрізняють за типом, кольором, структурою, країною походження.  Розглянемо по зростанню вартості,  якості і відповідно попиту :

  • азіатські: мають велику щільність, спершу виглядають чудово, але за декілька мийок можуть стати тьмяними та ламкими, бо для придання їм бездоганного вигляду обробляються спеціальними  засобами, що не є стійкими, завозять з Китаю та Кореї,
  • європейські: відрізняються натуральним блиском, м’якістю, піддатливим властивостям для зачісок, витримують до 3-4 корекцій, походять з Європи, Індії, Латинської Америки,
  • південноруські: зустрічаються рідше, через високу вартість, мають широкий спектр відтінків, використовують до 3-х разів, збирають у Росії, Сибіру, Середній Азії,
  • слов’янські: це діамантовий вибір за якістю. Мають рівну поверхню, виглядають бездоганно, виробництво йде без додаткових обробок. Можуть бути прямим, хвилястими, кучерявими, зібрані в Україні, Білорусі, Росії.

Такий асортимент надає можливості обрати на будь-який гаманець, та запити складності. Варіанти довжини від 6 до 70 сантиметрів, таким чином красуні можуть додати чубчик, довжину чи об’єм, не стримуючи фантазію та бажання.  Необов’язково, якщо ви українка, то маєте обирати лише такий тип, може бути що ваша структура відповідна азіатським, товстішим, чи навпаки ви бажаєте мати більш м’які, тож які підходять саме вам оберете індивідуально із майстром.

Італійське капсульне нарощування волосся
Італійське капсульне нарощування волосся

Технологія італійського нарощування

Процес італійського нарощування волосся з одного погляду простий, але трудомісткий та відповідальний.  В залежності від обсягів та запиту клієнта, може тривати 3-4 години, та бути використано від 40 до 200 пасм. На початку знежирюють поверхню голови та волос по всій довжині, шляхом миття, вирівнювання за необхідності, далі розділюють проділами голову. Обирають пучок у 2 рази тонкіший за донорський, обережно огортають спеціальним протектором, для запобігання опіку шкіри, та відокремлення від небажаних волосинок, на відстані приблизно одного сантиметра підносять локон із кератином, та за допомогою спеціальних щипців, гарячої роботи, розплавлюють  капсулу, огортаючи та міцно з’єднуючи. Сучасні прилади мають шкалу температури, майстер оцінює стан волосся, та корегує показник від 90 до 180 градусів, щоб ні в якому разі не нашкодити рідному волоссю.  До моменту повного затвердіння кератину можна сформувати пласку форму, чи рисинку. За розміром кератинові капсули можуть бути міні, мікро, нано, використовують кожен тип в залежності від місця прикріплення, стану свого волосся та задачі за кінцевим результатом. Фінальний етап - це надати загальний природний вигляд всієї шевелюри, для цього прочісують, випрямляють, філірують, підстригають, яку саме вам кінцеву процедуру буде проведено оцінить спеціаліст на заключному етапі.

За 2—4 місяці наступна зустріч із майстром, проводиться корекція або зняття. Проміжок часу варіюється в залежності від швидкості відростання рідного волосся, чи бажання змінити імідж, форму зачіски. У випадку корегування, розм’якшують спеціальною рідиною капсули, стягують пасми, волосся миють, та заново проводять процес нарощування.

Догляд за волоссям

Наростити шикарне волосся, це перший етап, але не менш відповідальний наступний,  саме домашній якісний догляд зберігатиме зачіску до наступного відвідування спеціаліста в гарному стані. Не дивлячись, що ця методика дозволяє поводитися у побуті як зі звичайним волоссям, треба виконувати певні правила.  Вони досить прості, але необхідні щоб якнайдовше мати бездоганний вигляд:

  • делікатне розчісування , та починати нижче місця з’єднання,
  • не закидати та не перевертати голови під час миття,
  • наносити бальзами та маски для волосся, уникаючи змащення кератину,
  • не використовувати засоби по догляду за сухим волоссям, та із силіконом,
  • вологе волосся промокати делікатно рушником,
  • використовуючи фени, випрямлячі та ін. на відстані від капсул.

Це загальні рекомендації, але можуть бути індивідуальні підказки від майстра, в залежності від типу використаних матеріалів для нарощування.  Ніколи не  треба соромитися ставити додаткові питання, бо від якості піклування залежить час задоволення від зовнішнього вигляду, стану донорського та свого волосся.

Якщо мрієте мати шикарну шевелюру, але досить довго вагаєтесь між видами, то сміливо обирайте італійську методу нарощування, щоб сяяти, та почуватися як суперзірка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: краса, Волосся, жінки
В тему