Поради

Гороскоп на 2020 рік

Гороскоп на 2020 рік

Гряде високосний 2020 рік. Це рік Металевого Білого Щура – істоти доволі хитрої та загадкової. Багатьох знаків зодіаку він дивуватиме сюрпризами та несподіванками.

Східний астрологічний календар розпочинається саме зі знаку Щура. Якщо в слов’ян поява щурів лякає і викликає огиду, то в східних країнах – це вважається дуже добрим знаком.

За їхніми віруваннями Щур віщує добробут, фінансове збагачення, кар’єрний ріст та новий етап у житті. Ця священна тварина – провісник новий змін, а білизна кольору – символ усього чистого та позитивного. Зміни відбуватимуться під гаслом оптимізму.

І так пощастить майже усім знакам, а найбільше поталанить друзям Щура – Баранам, Собакам, Козерогам. Усі починання увінчаються успіхом, кар’єра піде вгору, задумане ставатиме дійсністю, коли людина працюватиме над цим.

Щур – тварина енергійна і не любить зволікань та лінощів. Аби отримати бажане, вам необхідно розробляти стратегічні ходи досягнення успіху, мати декілька шляхів виходу із складної ситуації і ніколи не опускати рук.

Гасло Нового 2020 року - мрії стають реальністю.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Через близьку спорідненість зі Щуром Овнам не страшні життєві стихії в цьому році. Великого буревію ні в особистому, ні у фінансовому житті не спостерігається. Швидше, навпаки, у завжди цілеспрямованих Овнів справи підуть вгору.

Доведеться докласти зусиль, щоб здолати омріяні кар’єрні вершини. І тут головне не спішити, а чекати слушного моменту, не проявляти великої впертості та агресії, натомість доведеться заради успіху манеру прямолінійності та відвертості змінити на маску лояльності.

Щур не любить прямих ходів, а віддає перевагу викрутасам. Будьте готові проявити свою гнучкість та креативність у вирішенні складних питань.

Найкращою порою для натхнення стане весна, яка окрім фінансової стабільності несе зміни в особистому житті. На початку літа Овни переживуть короткочасне професійне вигорання. Це сигнал, що варто зробити перерву і відпочити. Лише восени у них відкриється друге дихання і вони з новими силами візьмуться до справ.

Чоловіки Овни нарешті зустрінуть ту, яка не спокуситься на гроші та статус. І їм доведеться добряче попотіти, аби завоювати її. Але намагання пройдуть не даремно, ця жінка можу подарувати чоловікам Овнам омріяне щастя.

Неодружені жінки Овни поринуть з головою у кохання, яке зможе перерости у щось значно серйозніше. А от одруженим жінкам варто слідкувати за своїми словами та діями, бо вони можуть провокувати непорозуміння у сім’ї.

Телець (21 квітня – 20 травня)

В цілому рік Білого Щура не буде важким для Тельців. Якщо правильно поставлена мета і видно шляхи її досягнення, то успіх незабаром постукає в двері. Головне для Тельців працювати за чітко визначеним планом, а не хаотично час від часу.

У фінансовому плані Тельцям краще економити. Це допоможе їм здійснити омріяну поїздку чи розпочати власну справу. Окрім того на плечі Тельців ляжуть всі сімейні обов’язки, починаючи від оплати комуналки і закінчуючи ремонтом в квартирі. 

Незважаючи на це, цей рік для Тельців стане порою відпочинку та позитивних досягнень.

У житті чоловіків Тельців відбудуться зміни. На горизонті з’явиться людина, котра порушить їх душевний спокій. Проте ці почуття не обов’язково будуть взаємними. Через це Тельцям варто запастися терпінням. Можливо стосунки й не матимуть майбутнього, проте вони збагатять життя та кругозір чоловіків Тельців.

Щодо жінок Тельців, то їм краще подбати про своє здоров’я, зокрема про нервову систему. Постійні стреси, напруження, непорозуміння між колегами та вдома погано відіб’ються на самопочутті жінок Тельців.

Єдиним правильним рішенням буде контролювати свої емоції, не піддаватися відчаю, не зациклюватися на труднощах. Щур полюбляє безстрашних людей і такі люди неодмінно досягнуть того, чого прагнуть.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Для Близнюків рік щура не пророкує великих якісних змін. Це швидше стане роком підсумків та узагальнень, ніж рішучих дій. Однак, коли ж доля змусить приймати доленосні рішення, то вони вимагатимуть від Близнюків швидкої реакції, обґрунтованої позиції та чіткої відповіді.

Загалом поки не прийшло літо Близнюки повинні особливо дбати про себе і не зазнати травм. Особливо при переході доріг чи займаючись спортом.

Ближче до середини літа ніщо не загрожуватиме Близнюкам, адже це вдалий час для самопізнання.

Чоловіки Близнюки зможуть нарешті підігнати всі відкладені справи і сконцентруватися на сім’ї.

Жінки Близнюки знайдуть нарешті справжнього друга, який вчасно підставить плече допомоги.

Рак (22 червня – 22 липня)

Для Раків Щур не припас великих змін, натомість їх життя протікатиме в гармонії та спокої. Якщо Раки переборють свою лінь і зосередяться на роботі, то неодмінно досягнуть успіхів.

Невеликі перемоги чоловіків Раків надихнуть на справжні подвиги. Вони повністю віддаватимуть себе роботі, що негативно вплине на здоров’я. Їм загрожує професійне вигорання і вони як ніколи шукатимуть розради у близьких людей.

І щоб якось змінити ситуацію, чоловіки Раки зосередяться на своїй зовнішній красі. І не випадково. Можливо, саме цього року у чоловіків спалахне шалене кохання.

Жінки Раки будуть прагнути всього і відразу: сім’ю - повну чашу, кар’єрного зростання, вірних друзів-однодумців та фінансової незалежності. Влітку ці амбіції трішки ослабнуть, а восени жінки повністю присвятять себе сім’ї.

Варто також подбати про здоров’я, зокрема про дві слабкі точки: горло та імунітет.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Для цілеспрямованих лідерів Левів цей рік може бути доволі успішним, коли всі свої починання вони будуть здійснювати впевнено, без поспіху. Щур швидких не любить, а ось старанних винагороджує.

Перша половина року пройде для Левів у плануванні, розробляючи  стратегічні ходи досягнення своєї мети. Друга ж увінчається небувалим успіхом. Всі задуми, мрії та починання ставатимуть реальними і тішитимуть результатом.

Найкраще Левам у цьому році зосередитися на того, аби приберегти та заощадити трішки грошенят. Їх так не вистачатиме щедрим Левам, коли через деякий час підвернеться вигідна фінансова пропозиція з мінімальним вкладанням з їх сторони.

Чоловіки Леви в році можуть реалізувати свої плани, або зайнятися чимось інших. Головне обдумано та без поспіху. Це і є найважчим для Левів як лідерів, що звикли миттєво приймати рішення, розв’язувати усі проблеми і сміливо дивитися у вічі труднощам.

Однак геройство тепер не в пошані, значно важливіше декілька разів зважити на всі «за» чи «проти», а потім виголосити вердикт. Найкраще проявить Лев себе у колективі, ніж самотужки.

Жінки Леви будуть прагнути все і всіх тримати під контролем, заради безпеки близьких, нерідко забуваючи про своє здоров’я та зовнішню привабливість. Тому похід до косметолога, стиліста, візажиста в році Щура для Левів повинен стати правилом.

Дозвольте собі хоч на хвилинку стати слабкою і ви помітите, скільки разючих позитивних змін відбудеться у вашому житті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Рік Білого Щура самий сприятливий для Дів. Усі починання, плани та задуми знайдуть шлях для втілення. Життя для знаку зодіаку в році Щура буде таким феєричним, з численними несподіванками, що оточення Дів це шокує. А для самих Дів це стане піком втілення їхніх амбіціозних планів.

Зірки радять звернути увагу Дівам на свої творчі пориви, які доволі часто приглушуються. Можливо, саме тут прихований шлях для власного збагачення та самореалізації.

У прийнятті рішень Дівам краще довіритися своєму інтуїтивному чуттю, а не порадам близьким. Вислухайте думку інших, а тоді прийміть власне рішення.

У році Щура найнеймовірніші задумки Дів можуть стати успішними.

Чоловіки Діви нарешті досягнуть відчуття гармонії самим з собою. Спокійне сімейне життя, задоволення від роботи, помітний результат від ходіння у спортзал – досягнення Дів чоловіків у році Щура. Проте відчуття благополуччя триватиме доти, поки робота знову їх не затягне.

На жінок Дів чекатимуть численні любовні авантюри. Для необережних сімейних Дів це може скінчитися розлученням, для неодружених – створенням сім’ї. Тут головне не помилитися у виборі партнера, бо це дорого обійдеться Дівам.

Терези  (24 вересня – 23 жовтня)  

Для справедливих, врівноважених Терезів цей рік стане часом одкровення перед самим собою. Нарешті ви розставите чіткі пріоритети у своєму житті, намалюєте плани на рік та зважитесь на ризиковані вкладення.

Не варто нічого боятися. Щур цінує в людях цілеспрямованість, трудолюбство та відвертість, яких у Терезах вдосталь. Через це, запланувавши якісь дії, не зволікайте – дійте. Це ваш зоряний час.

У сімейному житті можливі зміни, зокрема осінню. Якщо весілля, то свято пройде по вищому розряду, у сім’ї можливе довгождане поповнення.

Неодружених Терезів закрутить вир пристрастей, який змітатиме все на своєму шляху. Таке сильне занурення у кохання аж до самозабуття може стати причиною розпаду сімей та розчарувань для інших людей. Щоправда, наприкінці року всі пристрасті вляжуться і Терези зітхнуть з полегшенням.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Педантичний і урівноважений Щур не удобрює емоційності Скорпіонів, тому останнім як ніколи потрібно бути уважними та чутливими до інших. Зірки радять відкинути власний егоцентризм і прислухатися до думки близьких. Це стане нелегким завданням для надміру самостійних Скорпіонів.

Загалом цей рік буде активним та неспокійним для цього знаку. Він нерідко ставитиме його перед дилемою вибору: сім’я чи кар’єра.

Який би шлях не обрав Скорпіон, це відіб’ється на його майбутньому. Через такі випробування він впадатиме в депресію та сприйматиме вороже цілий світ. Наприкінці року життєвий буревій стихне і вигляне сонце умиротворення та спокою.

Для жінок та чоловіків Скорпіонів важливо в році Білого Щура стримувати свою емоційну пристрасну натуру, а натомість наполегливо працювати що принесе свої плоди.

Влітку зірки пророкують рокову зустріч з людиною, яка переверне догори дригом розміряне життя Скорпіона і швидше за себе зникне в забуття. Зірки наполегливо радять не впускати так швидко незнайомців у своє життя та серце.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцям доведеться завершувати незакінчені справи і доводити все до логічного кінця. Не надто працелюбним Стрільцям доведеться пережити чимало труднощів та неприємностей.

Зірки радять проявити свою дисциплінованість та цілеспрямованість і це неодмінно увінчається успіхом. Поспіх, як ніколи, буду зайвим. Проте якнайшвидше варто залагодити тривалі чи недавні конфлікти, які можуть зашкодити у найближчому майбутньому.

Наприкінці літа можлива поїздка на відпочинок чи захоплюючі пригоди з друзями на лоні природи.

Ближче до осені неодружені чоловіки Стрільці знайдуть свою другу половину, а одружені займуться облаштуванням комфорту у  сімейному гнізді. Жінкам Стрільцям найвигідніше зараз зайнятися самоосвітою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вельми вдалий рік для будь-яких починань Козерогів. Вони будуть отримувати вигідні пропозиції, їх цінуватиме керівництво, покращитися фінансовий стан справ. Але, щоб все сталося саме так, Козероги повинні тримати руку на пульсі і йти в ногу з часом.

Сімейну гавань інколи штормитиме. І для утримання рівноваги під час життєвих випробувань, Козерогу доведеться тримати під контролем свої емоції, не впадати у крайнощі.

Аби повернути штиль у любовне гніздечко, Козерогам доведеться приділяти максимум уваги своїй половинці і не дозволяти їй розхитувати сімейний човен.

Терпіння, врівноваженість та цілеспрямованість – ось рецепт щасливих буднів Козерога.

У сімейних Козерогів можливе поповнення у сім’ї, що принесе багато радості. Неодружені ж з головою поринуть у нові стосунки, які не мають майбутнього, проте подарують масу емоцій та незабутній досвід.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вельми успішний рік для нових починань вимагатиме від Водоліїв зосередженого погляду на справі та рішучих кроків до своєї мети. Однак, щоб це не стало каменем спотикання для сім’ї, Водолії не повинні забувати про своїх близьких та рідних, а брати активну участь у житті кожного з них.

Фінансове становище значно покращиться, коли Водолії не злякаються ризику і вчасно підтримають незвичну пропозицію. Загалом за умови, що егоцентризм Водоліїв, деяка меркантильність, самозвеличення відійдуть на другий план, то успіх та багатство не заставлять себе довго чекати.

Водночас на шляху до мрії Водолії долатимуть безліч перешкод. Завдяки цьому Водолії стануть більш витривалими, сконцентрованими та оптимістичними. Цей знак переживе всі негаразди, коли й далі буде чесним, відвертим та справедливим до інших.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Риби робитимуть підсумки плідного минулого року. Однак, не спочиваючи на лаврах, вони зможуть досягти таких висот, про які й не мріяли.

Щоправда, успіхи ці даватимуться нелегко. Доведеться не один пут солі скуштувати і не одну річку перестрибнути, аби не знесло за течією. Випробування для Риб лише трамплін, прискорювач до мрії-фінішу.

Весною вони зможуть побалувати себе гарною і дорогою покупкою, купівлею авто, наприклад, а осінню реалізують давні плани.

В особистому житті буватимуть грози, а інколи й світитиме сонце. Все залежить від того, чи слідкуватимуть Риби за словами, адресованих коханим. Добрі та вдячні слова, на які Риби такі скупі, зможуть зняти будь-яку шорохуватість у стосунках.

Неодружені Риби шукатимуть собі вірного партнера. І ця людина може бути зовсім поруч, на відстані витягнутої руки. Потрібно лише упізнати і не втратити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: гороскоп, прогноз астрологів
В тему