Поради

Як підвищити потенцію: перевірені методи та засоби

Як підвищити потенцію: перевірені методи та засоби

Швидкий темп життя, неправильне харчування, ожиріння – ось лише кілька причин, що призводять до проблем із потенцією. Для чоловіків стабільна та тривала ерекція є важливим аспектом, а еректильна дисфункція часом призводить не лише до фізичних, а й психологічних порушень.

Над питанням, яким чином надовго вберегти статеву силу, вчені б’ються не одне десятиліття. Та якщо виникають проблеми із ерекцією, не варто панікувати – підвищити потенцію можна за допомогою перевірених способів. Існує чимало народних методів та порад щодо способу життя, які дозволять побороти еректильну дисфункцію і повернути впевненість у собі.

Як швидко підвищити потенцію

Дослідження демонструють, що еректильну дисфункцію періодично відчувають понад 75% чоловіків. Це пов’язане із станом здоров’я, ритмом життя, депресією чи втомою. Проявлятися вона може по-різному – від повної відсутності ерекції до часткової імпотенції, тобто недостатнього збудження статевого органу.

Щоб швидко підняти рівень потенції та усунути дисфункцію необхідно прибрати стресовий для організму фактор. Наприклад, ви постійно недосипаєте – виділіть кілька днів для повноцінного відпочинку; є постійні проблеми зі здоров’ям – пройдіть повне обстеження; працюєте із хімічними речовинами – переведіться на менш шкідливу роботу.

Окрім того, радять активізувати комплекс методів, що покращать загальний стан організму: їсти вітаміни, насичені жирні кислоти, біостимулятори. Підлікуйте задавнені хвороби та займіться спортом – підвищення тестостерону дозволить виправити проблему ерктильної дисфункції.

Як підвищити потенцію народними засобами

Чи не найбільший плюс народних підходів – їхня безпечність. Йдеться про вживання настоїв чи чаїв, котрі завдяки природньому вмісту певних речовин підвищують потенцію.

Такі речовини переважно впливають на збільшення притоку крові до органів малого тазу, який є необхідним для коректної роботи статевого органу.

Відомими стимуляторами потенції та ворогами дисфункції є петрушка, пастернак та калган.

Петрушка та пастернак – чудові афродизіаки. Завдяки суміші із вітамінів і амінокислот ці рослини – справжня «бомба» для сили чоловіка. У них велика кількість вітамінів А, В та С, котрі є активними стимуляторами тестостерону. Прийом цих продуктів у їжу зменшить прояви еректильної дисфункції та відновить потенцію.

Народні засоби для потенції
Народні засоби для потенції

Плюс ще й у тому, що зелень цілий рік доступна у супермаркеті, а відвари – дуже прості. Наприклад, для відновлення ерекції використовують такий настій: 40 г кореня петрушки подрібнити, додати 250 мл окропу та настояти. Для того, аби побороти дисфункцію та повернути потенцію, пити рідину треба по 20 мл щоранку до сніданку та перед сном. 

Корінь калгану, який у науковій літературі називають «перстач прямостоячий», є основою багатьох ліків. Як засіб для боротьби із втратою потенції у чоловіків рекомендують використовувати корінь, зібраний весною чи восени, подрібнений та заздалегідь висушений.

Для отримання лікувального настою 100 г сировини залийте 0,5 л спирту, поставте суміш у темне місце та дайте тиждень настоятися. Опісля настій проціджують та вживають тричі на добу по 1 ч. л за пів години до їжі.

Якщо ви не переносите алкоголю, виготовте розчин на основі води: 1 ст. л кореня залийте 250 мл окропу та пів години поваріть на вогні. Опісля відвар треба настояти кілька годин, приймати – тричі на добу по 1 ст. л за пів години до їжі.

Як стимулятори «чоловічої сили» зарекомендували себе й екзотичніші женьшень і лимонник. Женьшень містить специфічні речовини сапоніни, які прочищають судини та стимулюють кровообіг. Лимонник має схізандрин, котрий сприяє виробітку тестостерону, збільшує працездатність та підвищує потенцію. Як рослини проти імпотенції застосовують гінкго та чебрець, настоянки яких продають в аптеках.

 Попри те, що у рослин нібито відсутні побічні ефекти, насправді це не завжди так. Тому перед вживанням рекомендовано порадитися із лікарем.

Продукти, які підвищують потенцію

Зв’язок між тим, що певні продукти підвищують рівень потенції, встановили давно. Тож людство склало список продуктів-афродизіаків, котрі призводять до зростання ерекції. Вживаючи їх регулярно, вдасться збалансувати раціон та помітно вплинути на еректильну дисфункцію. Перевагою їх є те, що продукти не мають побічної дії – тут вам і ситість, і метод вирішення проблеми.

  • Яйця перепелів. Цей продукт, який раніше вважали їжею аристократів, нині є практично в будь-якому супермаркеті. Чоловікам рекомендують їх приймати як спосіб відновлення потягу. Ці харчі містять чимало мікроелементів (калій, залізо, фосфор та цілий набір амінокислот). Привабливість яєць ще й у тому, що із них не складно приготувати із них страву – чи то зварити на твердо, чи підсмажити. Такі сніданки підвищать рівень ерекції. 
  • Морепродукти здавна відомі як вороги імпотенції. Підійдуть раки, креветки, мідії, омари, ікра, креветки, а також морська риба. У них високий вміст кобальту та цинку, тож вони стимулюють виробіток гормонів, що впливають на сексуальну активність. 
  • Горіхи – природнє джерело низки вітамінів та амінокислоти аргініну, яка стимулює кровообіг та позитивно впливає на еректильну дисфункцію. Корисні будь-які види горіхів – від традиційних грецьких до екзотичних кеш’ю. 
  • Зелень. Вище ми вже згадували про настої із петрушки та пастернаку, та корисно включати їх і до складу раціону. Зелень містить рослинний гормон андростерон, що покращить потенцію. 
  • Мед – хороший засіб збільшити потенцію. Найкорисніший – женшеневий мед, для стимуляції сексуальної функції згодяться й гречаний та квітковий мед. Прекрасним поєднанням стане поєднання з імбирем. Імбир допомагає вирішити проблеми із потенцією опосередковано – через нормалізацію роботи серцево-судинної системи та «розганяє кров», що, в свою чергу, покращує потенцію. 
  • Овочі – лідерами у галузі усунення проблеми еректильної дисфункції є цибуля, часник та ріпа. Ці овочі є природніми енергетиками, що здатні пробудити чоловічу силу. Ріпа має особливу здатність стимулювати сексуальний потяг, її компоненти сприяють виробітку тестостерону.

Також чоловікам радять їсти помаранчі, лимони, гранати, які місять лютеїн (сприяє виділенню статевого гормону). Окрім того, правильним вибором стане курятина та інші види м'яса, льняна і оливкова олія.

Продукти для потенції

Продукти для потенції

Таблетки для підвищення потенції

Медичні препарати для вирішення проблеми імпотенції потрібно приймати за рекомендацією лікаря. По-перше, він зможе оцінити проблему та підібрати максимально підходящі ліки,  по-друге – визначить дозування.

Таблетки для лікування еректильної дисфункції почали застосувати ще наприкінці 20 століття. Медикаменти різняться за інтенсивністю та терміном дії. Найбільшим їх плюсом є швидкий ефект – за короткий період стається ерекція. Мінус – ліки мають побічні дії, за наявності деяких хвороб категорично не можна їх приймати, в такому випадку краще звернутися до капсул. Саме тому важливо проконсультуватися із лікарем.

5 найкращих препаратів для підвищення потенції

«Віагра» –  найпопулярніший засіб, який став синонімом усунення проблем із потенцією. Діюча речовина – силденафіл, посилює кровообіг у статевому члені. Діє за 30-40 хвилин після прийому, тривалість дії – 5 годин. Придбати можна із рецептом, препарат має протипоказання. Однак він забезпечує тривалий секс, допомагає при перших ознаках імпотенції. Ціна – від 326 грн за упаковку.

«Силденафіл» – таблетки для лікування еректильної дисфункції. Вирішує проблему втрати ерекції та сексуального збудження. Це трапляється завдяки виділенню оксиду азоту в печеристі тіла статевого члена та посилення кровообігу. Діє 3-4 години, активність наступає за годину після прийому. Вживати рекомендовано за призначенням лікаря, заборонено приймати людям із серцевими захворюваннями. Ціна – від 111 грн.

«Імпаза» – завдяки механізмам вивільнення азоту допомагає притоку крові до печеристих тіл та забезпечує досить сильну та тривалу ерекцію. Підвищує лібідо та задоволення. Регулярний прийом збільшує рівень тестостерону. Приймають за призначенням лікаря. Протипоказання – індивідуальне неперенесення лактози. Активно розв’язує проблему еректильної дисфункції. Ціна – від 190 грн.

«Камавіт-форте» капсули, які стимулюють потенцію за рахунок нормалізації статевих гормонів та поліпшення кровопостачання органів малого тазу. Містить екстракти рослин (лимонник, гінкго та даміан), препарат вказаний як «дієтична добавка», яка є додатковим джерелом сапонінів та схізандрину. Сприяє підвищенню потенції та сексуального потягу, збільшенню витривалості та репродуктивної функції. Ціна у межах 250 грн.

«Йохімбе» натуральний стимулятор лібідо, містить екстракти женьшеню, валер’яни, агави, глюканат цинку та селенат натрію. Ефект – підвищує задоволення від сексу, розвиває інтимну витриваліст. Стимулює кровообіг органів малого тазу, агава діє як афродизіак. Сприяє виділенню норадреналіну, усуваючи еректильну дисфункцію. Ціна - близько 80 грн.

АДОРА - позиціонується як 100% рослинний аналог Віагри. У складі більше 20 компонентів, включаючи мед та женьшень. Препарат діє безпосередньо на ерекцію і підсилює лібідо. На відміну від інших рослинних препаратів, діє швидко - вже через 45 хвилин після застосування і протягом 12 годин. Підходить для вживання з алкоголем. Щадить серцево-судинну систему. Ціна АДОРА 350 грн.

Як підвищити потенцію без таблеток

Окрім вищеназваних способів, дієвим методом є масаж. Фізична взаємодія розслаблює м’язи, тонізує тіло та позбавляє стресу. Добрим способом розбудити статевий орган є еротичний масаж. Приємна взаємодія із чутливими частинами тіла у випадку імпотенції іноді дозволяє за пару сеансів повернути ерекцію.

Ще для відновлення потенції рекомендують масаж простати – його за показаннями призначить лікар. Не варто виконувати його самотужки, настільки делікатну справу краще довірити фахівцям. Через фізичний вплив на м’язи значно покращується кровообіг органів, підвищується чутливість члена, зникають спазми.

Ще один метод – виконання вправ лікувальної фізкультури. Вони збільшують витривалість мускулатури промежини, впливають на притік крові та полегшують наповнення печеристих тіл у ході збудження. Вправи з ЛФК допоможе підібрати лікар, головне  – займатися щоденно. Не зайвим буде взагалі займатися фізкультурою – регулярні спортивні навантаження позитивно впливають на здоров’я чоловіка.

Окрім того, фахівці радять звертатися до психотерапевта, адже майже п’ята частина випадків імпотенції викликана психологічними проблемами. Це може бути стрес, емоційна нестабільність чи задавнені комплекси. Лікар допоможе знайти проблему та її пропрацювати. Якщо чоловік здатний відчувати ерекцію уві сні, натомість не може добитися її під час інтимної близькості, імовірно, психотерапевт скоригує проблеми потенції.

Як підвищити потенцію після 50 років

Звісно, рівень потенції залежить від віку. Тобто у 75 сподіватися на ерекцію як у 20, складно. За результатами досліджень, у віці «за 40» кожен другий представник сильної статі стикається із такими проблемами. Цьому існує логічне пояснення – із віком падає кількість гормонів, що провокує імпотенцію.

Однак, зберегти надовго чоловіче здоров’я таки можливо. Для цього слід набратися терпіння та користуватися одразу декількома  методами щоб зменшити прояви дисфункції.

Серед загальних рекомендацій –  «підсилення» організму:

  • Тривалий сон
  • вживання цинковмісних продуктів (горіхів, бобових, деяких видів м’яса)
  • правильне харчування
  • регулярні заняття спортом
  • відмова від шкідливих звичок.

Дослідження демонструють, що у майже 80% випадків падіння потенції спричинене наявністю інших хвороб (розладів ендокринної, видільної, серцево-судинної систем), майже половина чоловіків страждають від імпотенції через зменшення притоку крові до цієї зони.

Комплекс заходів повинен включати вправи для підсилення м’язів тазу, ці мускули легко визначити під час сечовипускання. Спробуйте у ході цього делікатного процесу призупинити процес та відчути, які м’язи беруть у цьому участь – саме їх і треба тренувати. Згодом щоденно  у 3 підходи по 30-50 разів потрібно скорочувати їх.

Ще одна порада – займайтеся йогою кундаліні. Ця практика має на меті зростання чоловічої енергії, яке, у свою чергу, приведе до зменшення еректильної дисфункції. Спеціальні пози – метелик та кобра – сприяють зростанню активності.

Також лікарі радять робити анаеробні вправи, що стимулюватимуть кровотік.

Однак, після 50 чоловік повинен розуміти, що, імовірно, без використання медикаментів вирішити проблему дисфункції не вдасться. Не варто займатися самолікуванням – звернуться до лікаря, хай він призначить препарат після ретельного аналізу стану здоров’я. Медик врахує протипоказання, про котрі ви можете і не знати. Таким чином, застосувавши комплекс методів, однозначно вдасться підвищити потенцію та ще довго зберігати активне статеве життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, чоловіки
В тему

Останні матеріали