Поради

Секрети новорічного макіяжу: 5 крутих ідей для вечірки

Секрети новорічного макіяжу: 5 крутих ідей для вечірки

Новорічна вечірка, вдома з рідними людьми чи на корпоративні у компанії колег, – довгоочікуване та улюблене свято. І аби воно було в радість, слід просто зараз задуматися про макіяж на Новий рік 2020.

Ми ознайомилися зі свіжими ідеями провідних make-up фахівців і розкриваємо секрети прийдешнього року. У статті ви знайдете підказки для новорічного макіяжу, незважаючи на кольоротип шкіри, вподобання, стиль та відтінок вбрання.

Давайте ж розглянемо трендові варіанти красивого макіяжу на Новий 2020 рік.

Дорогоцінний Smoky Eyes

«Smoky» з англійської перекладається як «димчастий». Такий макіяж надає погляду виразності, таємничості та сексуальності. Це по істині царський make-up, який практикувала ще єгипетська цариця Клеопатра.

Якщо ж ви розмірковуєте про макіяж на Новий рік 2020, то Smoky Eyes – відмінне рішення для святкування.

Яка таємниця ідеального Smoky Eyes для новорічної вечірки? Звичайний чорний колір замініть відтінками металів – срібла, золота, міді чи дорогоцінного каміння – смарагду, сапфіру або рубіну.

Образ доповніть або яскравою помадою або, навпаки, нюдовим блиском для губ. Вибір залежить від вбрання.

Макіяж на Новий рік: Smoky EyesМакіяж на Новий рік: Smoky EyesМакіяж на Новий рік: Smoky EyesМакіяж на Новий рік: Smoky Eyes
Макіяж на Новий рік: Smoky Eyes

Art makeup

Хочеться чогось феєричного та святкового? Тоді класичний макіяж змініть на art make-up.

Доповніть образ малюнком на обличчі, яскравою стрілкою або, наприклад, кольоровими віями. Ефектно виглядають сріблясті блискавки в дусі рок-музиканта Девіда Боуї чи дивовижні квіти, які тягнуться з повік до висків.

Макіяж на Новий рік: Art makeupМакіяж на Новий рік: Art makeupМакіяж на Новий рік: Art makeupМакіяж на Новий рік: Art makeup
Макіяж на Новий рік: Art makeup

Червоні стрілки

Стрілки ніколи не вийдуть з моди! От тільки робити чорний макіяж на Новий рік не варто. Краще навести червоні, зухвалі лінії. На звичайний день такий лук не підійде. А от для Новорічної ночі червоні стрілки – саме те. Блиску образу можна додати за допомогою стразів в куточках очей.

От тільки самостійно обрати червоні відтінки для очей – дуже складно. Тому краще довірте таку роботу професіоналу.

Макіяж на Новий рік: червоні стрілкиМакіяж на Новий рік: червоні стрілкиМакіяж на Новий рік: червоні стрілки
Макіяж на Новий рік: червоні стрілки

Глітер для губ

Практичний та дієвий варіант. Блискучий глітер – і вся увага оточуючих прикута до ваших спокусливих уст.

Лише не будуйте марних ілюзій. Звичайно, нанести глітер на губки можна за три хвилини і яскравий акцент вам забезпечений. Але глітер не працює без правильного макіяжу. Головний секрет – максимум природній make-up. Забудьте про яскраві тіні на повіки, зарум’янені скули та вії «павучі лапки».

Макіяж на Новий рік: глітер для губМакіяж на Новий рік: глітер для губМакіяж на Новий рік: глітер для губМакіяж на Новий рік: глітер для губ
Макіяж на Новий рік: глітер для губ

Блискітки

Якщо йдеться про макіяж на Новий рік, то блискіток багато не буває!

Золото та срібло, кольорові сяючі частинки, перламутр, глітер, блискуча підводка, стрази і пайетки – все це буде у трендах 2020 року. Але, якщо для повсякденного образу візажисти рекомендують обирати приглушені тони, то у створені модного вечірнього макіяжу можна розгулятися.

Популярними у 2020 році та ефектними на новорічний вечірці будуть золоті чи срібні стріли чи підводка з металевим блиском. Для особливо сміливих панянок є ще одна тенденція новорічного макіяжу – золоті брови.

Та тут, як і в попередньому варіанті головне не переборщити. Найкращий союзник блискіток – make-up nude.

****************************************

Шукаєте де в Луцьку зробити мейк-ап для новорічної вечірки? Зверніться до візажиста Наталія, яка зробить вас королевою вечора!

Телефон для запису - 0662605871

 Наталія (тел. 0662605871)
 Наталія (тел. 0662605871)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: краса, макіяж, Стиль, свято
В тему