Поради

Що подарувати дівчинці 7-11 років

Що подарувати дівчинці 7-11 років

Хто б що не казав, а найбільше отримувати подарунки люблять діти.  Особливо, коли ти дівчинка 7-11 років і від будь-якого свята очікуєш не простих презентів, а таких, які б засвідчили, що тебе розуміють і підтримують. Саме тому придбати подарунки дівчинці 7-11 років неабияка місія для батьків.

Перш ніж бігти в магазини і спустошувати прилавки з товарами батьки повинні знати, що найбільше цікавить їхнє дитя.

Читайте також

Так для дівчинки 7-11 років найважливішим є:

  • чи батьки розуміють та підтримують її захоплення. Тому так важливо підібрати такі подарунки, які допоможуть дівчинці розвинути її талант;
  • як вона виглядає в очах дорослих. Важлива думка не лише батьків, а й учителів та родичів. Подарунки ж повинні допомогти дівчинці в самоорганізації, підкреслити її унікальність та жіночність;
  • наскільки дитина самостійна. Дівчатка 7-11 років полюбляють розвиваючі подарунки, завдання яких вони можуть виконати самі;
  • два правила: щоб «бути, як всі» і водночас «бути кращою від усіх». Тому святкові подарунки не повинні вражати екстравагантністю, але й не бути типово дитячими;
  • розуміння, навіщо їй це. Подарунки потрібно обирати не лише з погляду привабливості чи цікавості, а й практичності. Дівчатка вперше прагнуть отримати презент, який ще неодноразово їм знадобиться.

Подарунки для улюбленої донечки
Подарунки для улюбленої донечки

Отже, всі подарунки для дівчаток 7-11 років умовно можна поділити на такі групи:

  1. Подарунки для творчості.
  2. Подарунки для краси.
  3. Розвиваючі подарунки.
  4. Трендові подарунки.
  5. Спортивні подарунки.

Творчі подарунки для дівчинки 7-11 років

Набір для малювання для дівчинки
Набір для малювання для дівчинки

Якщо ви прагнете підтримати творчі пориви своєї красуні, показати, наскільки для вас важливі її починання та пошуки себе, то оберіть подарунки для творчості. Зараз індустрія іграшок настільки рушила вперед, що перед батьками не стоїть завдання що обрати, а як обрати якісний подарунок для творчості.

Якщо ваша дівчинка полюбляє малювати, то їй неодмінно сподобаються:

Мольберти для малювання. Це практичний та естетично привабливий подарунок, який припаде до душі  юній художниці. Зараз на піку популярності екологічно чисті дерев’яні або якісні пластикові мольберти, які мають дві функціональні сторони: чорну для малювання та білу для магнітів чи водяних маркерів.

Можна обрати і бюджетні, і дорогі варіанти мольбертів. Загалом ціна за мольберти для малювання коливається від 200 до 1000 а то й більше гривень.

Планшети для малювання. Ще один сучасний подарунок, якого неодмінно оцінить ваша талановита дитина. Вам на вибір пропонується великий асортимент планшетів: від самих простих до модерних графічних з додатковою функцією нагадування тощо.

Обійдеться таке задоволення у 300 грн і більше.

Читайте також

Професійний графічний планшет
Професійний графічний планшет

Світловий планшет. Ще одна новинка у світі індустрії подарунків. Жодна дитина не залишиться байдужою до такого подарунку. Лише уявіть, будь-які художні картинки вашої розумнички будуть не лише чітко відображатися на дисплеї, а й світитися. Зараз популярні планшети, на яких можна малювати з обох сторін.

А ціна за таке диво зовсім символічна – від 200 гривень.

Скретч-картина. Це дитяча розмальовка в стилі граттаж, тобто царапання воску гострим кінцем предмета. В нашому випадку загострена бамбукова ручка прорізає і «освічує» темні лінії картини. Так постає світла картина на темного тлі. Такий подарунок вразить дівчинку своєї незвичністю, допоможе виховати терпимість, розвине уяву, спостережливість, естетичний смак та стане прекрасним антистресом.

А найприємніше те, що така картина доступна всім, адже ціна її не перевищує 700 гривень, а стартує від 100 гривень з хвостиком.

Стіл для малювання піском з підсвіткою. Ще один цікавий і багатофункціональний винахід, який гідно оцінить юна художниця. На ньому можна не лише малювати за трафаретами чи й так, а й складати конструктори, займатися ліпкою тощо. 16 кольорів безпечної підсвітки та протиударне скло створять безпечні та комфортні умови для творчості.

Щоправда є один невеличкий мінус. Це задоволення не з дешевих, адже ціна за такий столик стартує від 1000 гривень і далі.

Стіл для малювання
Стіл для малювання

Якщо ж ваша дівчинка полюбляє музику, то подаруйте їй музичну скриньку. Це неодмінно їй сподобається, адже окрім чудової музики та сюрпризу всередині скринька принесе й святковий настрій. Вартує такий дарунок 200 з хвостиком гривень.

Ваша красунечка любить не лише слухати музику, а й співати? Все що завгодно. Придбайте дівчинці бездротовий дитячий мікрофон карооке. З ним ваша артистка не лише відчує себе справжньою зіркою, а й зможе із задоволенням послухати улюблені хіти. Обійдеться вам такий дарунок у 200-300 гривень.

Якщо цього вашій дівчинці замало, може варто прищеплювати їй любов до живого мистецтва через гру на справжніх музичних інструментах? Тут варто заздалегідь визначити, грі на якому інструменті буде навчатися дитина і лише потім купувати. Однак будьте готові до того, що за справжній музичний інструмент доведеться викласти кругленьку суму.

Для юних дослідниць чи винахідниць тощо можна придбати не менш цікаві набори для творчості.

Творча уява дівчинки
Творча уява дівчинки

Подарунки для краси дівчинці 7-11 років

Дівчинку у віці 7-11 років питання зовнішнього вигляду не хвилює так, як, наприклад, дівчинку-підлітка, однак воно також важливе. Адже дитина прагне схвалення зі сторони дорослих через навчання, красиву охайну зовнішність та поведінку. Тому так важливо допомогти їй в цьому, адже ставлення дорослих до неї закладають основи її самооцінки.

Для цього не потрібно великих та неймовірних сюрпризів, а трішки уваги та подарунок як для дорослої дівчини.

Такими презентами може стати:

  • Якісна біжутерія;
  • Косметичка-пенал;
  • Скринька для прикрас;
  • Дизайнерська сумочка з мультяшними героями:
  • Модні чокери;
  • Годинник;
  • Крейда чи інші прикраси для волосся;
  • Грим для дітей;
  • Карнавальний костюм.

Косметика для дівчинки
Косметика для дівчинки

І хоча дівчаток у цьому віці не надто цікавить думка однокласників, однак вони не хочуть відставати від уподобань своїх однолітків. Зазвичай у цей період прокидається дитяча закоханість, яка спонукає дівчинку до ретельнішого догляду своєї зовнішності. Підтримати маленьку дівчинку можна подарунковими наборами:

  • Набір дитячої косметики – від 150 грн. і далі;
  • Набір біжутерії – від 100 грн.;
  • Набір для манікюру в домашніх умовах – від 60 грн. і далі;
  • Перукарський набір – від 100 гривень.

Однак, батьки повинні слідкувати за станом та внутрішніми переживаннями своєї дитини. Якщо дівчинка закохана і постійно чепуриться, то косметичний дитячий набір стане втіленням всіх її мрій. Коли ж у дитини багато інших інтересів, то відповідно до них й обирайте їй подарунки.

Читайте також

Дитяча творчість - крок до самопізнання
Дитяча творчість - крок до самопізнання

Розвиваючі подарунки дівчинці 7-11 років

Настільні ігри, які розвивають кмітливість, спостережливість, терпіння та увагу якнайкраще підійдуть юній дослідниці. Ми пропонуємо ігри, які високо оцінили діти і радять батьки.

Топ-5 настільних ігор для дівчаток

  1. Настільна гра «Dobble». Весела і цікава гра з простими правилами та чудовим дизайном. Ця гра розвиває увагу, терпеливість та вміння прогнозувати. Також для більшої цікавості дітям пропонують не менше п’яти варіантів правил, що й пояснює її популярність. Неменшою перевагою гри є її практичність у транспортуванні та використанні. Вартість такою гри – 350 гривень
  2. «Dixit Odyssey». Настільна гра, якою можна бавитися цілою сім’єю, адже вона дозволяє втягнути у розваги не менше 12 активних гравців. Основою гри є асоціація як слухова, так і візуальна. Яскравий дизайн, доступні правила і чудове візуальне оформлення стали причиною популярності цієї гри. Придбати її можна за 750 гривень.
  3. Настільна гра «Каркассон» (Carcassonne). Одна з найпопулярніших ігор, яка підкорила гравців різного віку. Дівчаток вона вчить передбачувати ходи суперників, планувати свої дії і просторово уявляти картину своїх володінь. Таке задоволення обійдеться вам у 600-700 гривень.
  4. Настільна гра «Exploding Kittens» LLC (Вибухові кошенята). Гра створена дизайнерами «MARVEL». Розвиває дитячу впевненість, стратегії поведінки та варіанти перемоги. За правилами чимось схожа на версію російської рулетки. Вартує така гра – 300 гривень.
  5. Настільна гра «Кодові Імена Дісней» (Codenames Disney Family). Якщо ваша дівчинка захоплюється диснеївськими мультиками, то ця гра саме для неї. Вона занурить її у чарівний світ диснеївських персонажів і створить незабутні враження від гри. За цю гру доведеться викласти не менше 800 гривень.

Якщо ваша дівчинка не азартна і настільними іграми не захоплюється, то ідеальним розвиваючим дарунком для неї стануть конструктори. Зараз на піку популярності магнітні конструктори, які розвивають уяву та просторове бачення світу.  

Настільні ігри для дітей
Настільні ігри для дітей

Топ-3 магнітних конструкторів для юних дівчаток

  1. Неокуб – магнітний конструктор, а також головоломка, яка не залишить байдужою вашу дитина. 216 сильнонамагнічених кульк з’єднуючись утворюють неймовірні геометричні фігури, які сподобаються вашій дитині. Це не лише конструктор, а й модний аксесуар для дівчинки. З нього кожна hi-tech-модниця самотужки зможе змайструвати браслет чи намисто, а то й круті сережки з кулькок, які навіть через мочку вушка будуть притягувати одна одну.

Вартість конструктора – від 300 грн і далі.

  1. Магнітний конструктор Magnetic Land - розвиває абстрактне та просторове мислення дитини. 104 деталей конструктора з музичним та світловим оформленням дозволять проявити дитині свою фантазію та уяву. Найкраще підійде для сімей, де є двійко дітей, адже в конструкторі передбачено декілька робочих платформ, які можна поєднати у єдиний світ.

Обійдеться вам такий конструктор у 2000 гривень.

  1. Магнітний конструктор Geomag – новітній винахід умільців зі Швейцарії. Має форму яйця, де кожні магнітні деталі кріпляться одне до одного. Дитяча фантазія та уява допоможуть змайструвати будь-які геометричні фігури та предмети. Окрім того це стане класним доповненням до різних дрібничок юних дівчат.

Якщо ані конструкторами, ані іграми вразити дівчинку не вдалося, тоді скористайтеся новітніми досягненнями цивілізації – гаджетами. Придбайте для своєї розумниці ноутбук, планшет чи фотоапарат для початківців і ваша дитина не зможе натішитися такими дарунками.

Творчі дарунки для дівчаток
Творчі дарунки для дівчаток

Спортивні подарунки маленькій дівчинці 

Активний фізичний розвиток дівчинки у віці 7-11 років пояснює її захоплення такими видами спорту як біг, боротьба тощо. Адже в цей час вона хоче практичних подарунків, які можна неодноразово використати.

Найкращими спортивними подарунками для дівчинки можуть бути:

Ковзани – презент, який подарує дівчинці масу позитивних емоцій.

Снігокат – модерна версія санчат із кермом.

А додайте сюди ще й сніжколіп і незабутні веселощі з дитячим сміхом та бешкетуванням гарантовано.

Ковзани для дітей
Ковзани для дітей

Не менш приємними для дитини будуть подарунки для активного відпочинку в теплі пори року:

Велосипеди. Якщо обираєте велосипед для дівчинки вперше, то підійдіть до нього свідомо. Купуйте якісні велосипеди для дівчат з урахуванням їхніх технічних характеристик.

Ролики – ще один дарунок з тих, котрі будуть до вподоби юним дівчаткам і котрі завжди в тренді.

Самокати – улюблений вид транспорту всіх дітей. А якщо це ще буде електросамокат, то ваша донечка неодмінно оцінить ваші старання.

Гіроскутер – про нього мріє кожна дівчинка-дитина.

Скейтборди користуються не меншою популярністю, ніж інший транспорт, серед дівчаток.

Можна запропонувати дівчинці й інші розваги, від яких вона буде у захваті. Подаруйте їй повітряного змія, тенісний набір, батут чи дартс і щастю дитини не буде меж.

Самокати для дорослих та дітей
Самокати для дорослих та дітей

Трендові або модні новорічні подарунки для дівчинки

У ХХІ столітті, коли комп’ютерні технології заполонили весь світ, кожна дитина мріє мати телефон, селфі-палку, попсокет для телефону чи стильний зовнішній акумулятор. Якщо ваша дівчинка цього не має, то придбайте неодмінно.

Серед подарунків, які зараз користуються великою популярністю ми виділили такі дороговартісні та бюджетні подарунки.

Дорогі подарунки для юної дівчинки:

  1. Шлем віртуальної реальності, завдяки якому дитина зможе зануритися у світ фантазії, мандрувати, навчатися, комунікувати з іншими галактиками просто з дому. Це не лише розвага, а й навчання, бо в програмі розваги передбачено матеріали зі шкільної програми.
  2. Цифрова рамка для фотографії – новітнє досягнення у світі подарунків. Унікальний презент для вашої крихітки, який зафіксує найкращі миті її життя. Дитина через пульт зможе керувати фоторамкою повертаючи або зупиняючи слайд-шоу.
  3. Килимок-будильник найбільше підійде тим, кому важко вставати вранці. Саме для тих сплячих красунь можна підібрати килимок-будильник. Його таймер наводиться як у звичайному будильнику, а от щоб його вимкнути вашій донечці доведеться не менше 3 секунд простояти на ньому. Для вдалого початку дня килимок може щось побажати вашій дитині, щоб жодні труднощі не похитнули її впевненості у собі. Вартує такий килимок не менше 1000 гривень.

Вартість таких презентів стартує від 1000 гривень, такий подарунок за меншу ціну не завжди якісний і не довго потішить вашу дитину.

Шлем віртуальної реальності як ніколи в тренді
Шлем віртуальної реальності як ніколи в тренді

Бюджетні варіанти подарунків:

  1. Велосипедний шолом з підсвіткою. Такий шолом для юних велосипедистів пропонують не всі виробники. Дитячий шолом з підсвіткою гарантує, що ваше чадо, через вбудований маячок, буде видно здалеку. Звичайний шолом вам обійдеться приблизно у 300 гривень, а з підсвіткою – не менше 600.
  2. Подушка-антистрес. Від такого дарунку не відмовиться жодна дівчинка. Це універсальна подушка-іграшка, якої можна не лише бавитися, додати в інтер’єр дитячої, а й використовувати як подушку. Обійдеться вона вам залежно від якості наповнювача у 200 чи 300 гривень.
  3. Соляні лампи. Це один з небагатьох подарунків, де краса супроводжується здоров’ям. Придбавши соляний світильник своїй дівчинці ви подбаєте про затишок її дитячої кімнати, знешкодите хвороботворні бактерії в повітрі, що позитивно вплине на її дихальну систему та зміцнення імунітету. Вартість такого дарунку – від 100 гривень і далі.

Оригінальний подарунок: картина улюбленої донечки
Оригінальний подарунок: картина улюбленої донечки

Оригінальні подарунки для дівчаток 7-11 років

Якщо ви вирішили здивувати і потішити свою крихітку оригінальним подарунком, то підійдіть до цього відповідально. Обирайте той подарунок, який би підкреслював унікальність вашої дитини, виховував любов, взаєморозуміння та відчуття прекрасного.

Ми виділили 7 оригінальних подарунків, котрі вразять маленьку дівчинку:

  1. Фотографії у формі коміксів, зображення на одязі чи предметах дитини (кружка з її дитячою посмішкою, наприклад), нічник із загальною сімейною фотографією тощо.
  2. Проектор зоряного неба, який потішить малу фантазерку і допоможе відчути атмосферу дива.
  3. Тематична фотосесія, де дівчинка відчує себе ідеальною принцесою балу.
  4. Куля з побажанням та пророкуванням, електричний плазмовий шар, що допоможуть дитині зануритися у магічну атмосферу свята.
  5. Мурашина ферма. Іграшка, яка виховує у дитини любов до живої природи.
  6. Можна запропонувати і солодкі подарунки, які так полюбляють діти. Наприклад, печиво за власним рецептом із пророкуванням, солодкий букет із кіндерсюрпризів.
  7. Пристрій для приготування солодкої вати.

Який би подарунок ви не обрали для своєї маленької донечки, пам'ятайте, що немає нічого ціннішого  у світі за вашу любов. Тому нехай кожен ваш дарунок дитині, не важливо, чи дорогий він чи ні, підкреслює вашу любов, турботу та ціннсть дитини у вашому житті. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: подарунки, Сім'я, діти
В тему

Останні матеріали