Поради

Твій корисний сніданок: трансільванський гуляш

Твій корисний сніданок: трансільванський гуляш

Приготуйте на сніданок страву угорської кухні.

Трансільванський гуляш, як вказує його назва, походить зі спірної угорсько-румунської території під назвою Трансільванія, пише Picantecooking.

Інгредієнти.

500 грам свинячої лопатки, порізати великими кубиками

3 ст.л. свинячого смальцю (можна замінити рослинною олією)

Сіль до смаку

3 ст.л. меленої паприки

2 ч.л. кмину, злегка потовкти

3 зубці часнику, вичавити

1 цибулина, порізати кубиками

500 грамів квашеної капусти, відцідити

450 грам помідорів у власному соку, подрібнити

400 мл води

Приготування.

Час приготування: 3 години

1) У каструлі з товстими стінками розігріти свинячий смалець. Додати м'ясо й підрум'янити з усіх сторін.

2) Додати цибулю, посолити до смаку і тушкувати разом з м'ясом до м'якості цибулі.

3) Додати паприку, кмин і часник. Прогрівати, помішуючи, поки відчуєте приємний аромат спецій.

4) Додати квашену капусту, воду та помідори. Добре перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати приблизно 1,5 - 2 години, не щільно прикривши кришкою. Капуста повинна зм'якнути, а м'ясо легко ділитись на волокна.

5) Зняти трансільванський гуляш з вогню, накрити кришкою і залиши ще на 15 хвилин «відпочивати».

Подавати з традиційною просто відвареною картоплею і сметаною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сніданок, харчування, рецепти
В тему