Поради

Інтер’єр будинку від супермоделі Кейт Мосс

Інтер’єр будинку від супермоделі Кейт Мосс

Кейт Мосс вже не раз доводила, що з індустрією дизайну її пов'язує не тільки вміння красиво позувати на фотосесіях. Британська супермодель спробувала себе в ролі дизайнера інтер'єрів і відмінно з цим впоралася.

У співпраці з брендом Topshop Кейт Мосс створила кілька модних колекцій одягу, розробила дизайн келихів для шампанського у формі грудей для лондонського ресторану «34», випустила шпалери за власним дизайном, а ще спробувала себе в якості декоратора, оформивши заміський будинок Barnhouse в графстві Глостершир.

Крім місткого обіднього столу на кухні, Кейт запропонувала зробити також спеціальну барну стійку для сніданків. Вона вирішила керуватися принципом, який застосовувала при створенні одягу для Topshop. Придумуючи черговий наряд, Мосс задавала собі одне і те ж питання: «Чи буду я це носити?» У випадку з будинком - «Хотіла б я в цьому жити?»

Стіни і стелю Кейт частково обклеїла шпалерами з смугастим принтом, House of Hackney. Як зізнається Мосс, спочатку вона хотіла використовувати шпалери William Morris, але, побачивши смугастий принт, закохалася в нього беззастережно.

 «Не люблю мінімалістські будинки, де є тільки чорний і білий кольори, - зізнається Кейт. - Я віддаю перевагу еклектиці».

Для спальні господарів Кейт розробила незвичайну дзеркальну конструкцію-балдахін. «Можна ловити своє відображення в дзеркальних поверхнях! - вигукує супермодель. - Це дуже гарно». До речі, портрет оголеної супермоделі прикрашає одну зі стін будинку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр, Стиль, Зірковий style, інтер'єр, супермодель, дизайн
В тему