Поради

Де і як познайомитись з чоловіком: топ-8 безпрограшних місць

Де і як познайомитись з чоловіком: топ-8 безпрограшних місць

Ви приваблива, начитана, з гарним почуття гумору і досі самотня? Розмірковуєте над тим, як і де познайомитися з чоловіком?

Ми розповімо про вісім місць, де красива та скромна дівчина може познайомитися з серйозним чоловіком, який буде вартий її кохання.

Лежачи на дивані та в черговий раз переглядаючи сопливі мелодрами неможливо зустріти прекрасного принца. І лише покинувши зону комфорту ви станете жінкою, про яку захочеться зняти фільм чи написати книгу.

Отже, перший крок, який вам доведеться зробити – вийти з своєї кімнати. Куди піти? Обирай сама:

Тренінг

Щодня мільйони жінок прокручують у голові думку: «Хочу знайти собі чоловіка». Якщо ви мешканка великого міста – ваші шанси знайти успішного, красивого та доброго чоловіка дуже високі.

Щотижня у мегаполісах проходить десяток тренінгів, які мають за мету підвищувати кваліфікацію як пересічних громадян, так і акул бізнесу. Більшість з цих заходів безкоштовні і запрошення на них можна дістати через соціальні мережі. Одягніть щось красиве та стримане, підготуйся до зустрічі та дійте.

Звичайно, обирати потрібно заходи з бізнесовою, економічною, юридичною темою. Ще одна порада, не ходіть на тренінги, назва яких вам не зрозуміла.

Зазвичай, такі зустрічі розділяють на дві частини. На перерві учасники відпочивають за кавою та чаєм. Цікава бесіда підчас перерви, – ось як познайомитись з чоловіком для створення сім'ї.

Якщо ж потенційних кавалерів на тренінгу не виявиться, ви все одного виграєте вже хоча б тому, що поглибите свої знання.

Читайте також:

Паб

Багато професійних «свах» вже давно викинули бари, паби та кафе зі списку місць, де можна познайомитися з хорошим чоловіком. Та насправді саме вечірні заклади такого типу часто допомагають влаштувати особисте життя. Звичайно, варто відкинути дешеві та вульгарні бари, де подають тепле пиво на столи застелені клейонкою. Шукай місця, що славляться своїм стилем.

Є безліч барів, куди відвідувачі ходять не за спиртними напоями, а за якісною музикою та оригінальною атмосферою. Багато закладів запрошують до себе молодих музикантів, новоспечених письменників, пропонують переглянути аматорські фільми обговорити їх з режисерами. Такі місця – осередок культури та смаку.

Атмосферний заклад – саме те місце, де можна познайомитись з хорошим хлопцем. Тут є шанс зустріти чоловіка, який цінує мистецтво більше ніж спорт. Заведіть з кимось бесіду, домовся про наступну зустріч та плануй весілля.

Тренажерний зал

Якщо ви думаєте, що у злі можна тільки тренуватися та підтримувати фігуру, то помиляєтесь. Сучасні фітнес клуби – це бари, кафетерії, місця для відпочинку. Посміхайся симпатичному незнайомцю під час тренування, а потім зачекай доки він підійде до вас у бар. Випийте разом коктейль.

Зал – відмінне місце, де можна познайомитись з хорошим хлопцем. Чоловіки, які цікавляться спортом, зазвичай, байдужі до алкоголю. І ось у вас уже є дещо спільне – любов до спорту.

Читайте також:

Театр

Ви навіть не уявляєте скільки багатих, красивих та самотніх чоловіків ходять до театру в надії познайомитися з добропорядною жінкою. Так, багатьом здасться, що театр давно застарів. Насправді ж просто звузилося коло шанувальників сценічного мистецтва.

Вечірня сукня, легкий макіяж та квиток на балкон, з якого відкривається чудовий вид на партер та ложі.

Як познайомитись з чоловіком у театрі? Дуже просто! Підчас антракту попросіть чоловіка, який одиноко прогулюється залом сфотографувати вас чи показати в якій стороні буфет.

Це може бути дуже приємне та романтичне знайомство.

Обід в ресторані

Як часто ви помічали самотнього, привабливого незнайомця за столиком навпроти підчас обідньої перерви? Знайомитись у ресторанах та кафе посеред дня дуже просто! Такий спосіб має багато переваг! Перший і основний: відразу видно, який чоловік не одружений. На роботу хлопці одягають обручки, а в кафе зазвичай ходять ті, кому далеко додому та у кого немає дружини, яка б приготувала обід, який можна з’їсти у офісі. Підсядь за столик до незнайомця та скажіть, що сьогодні у ресторані акція, дві порції за ціною однієї. І раз вас двоє, було б розумно ситно поїсти та зекономити.

Так можна не лише відповісти на питання як познайомитись з чоловіком для створення сім’ї, а і безкоштовно пообідати, адже справжній джентльмен заплатить за даму.

Читайте також:

Кіно

Більшість читачів подумають, що це абсурдна ідея. Кіно – точно не входить до списку місць «де і як оригінально познайомитися з чоловіком». Вже хоча б тому, що знайомство передбачає розмову. Однак, у всіх правилах є винятки та лазівки. Зовсім не обов’язково приставати з особистими питаннями підчас сеансу до сусіда у кінозалі, обличчя якого ви не можете роздивитися через темряву.

Щоб познайомитися з кимось у кіно, прийдіть раніше. Розгляньте афіші з фільмами, а тоді підійдіть до хлопця, який чекає на свій сеанс. Попросіть порекомендувати картину. Заведіть ненав’язливу бесіду і купіть квитки на той же фільм. Якщо один з кавалерів зацікавиться вами, то обов’язково після перегляду запитає чи сподобалась стрічка. А обговорити кіно краще всього за чашечкою кави.

Не дарма ж наші мами твердять, що кіно – те саме чарівне місце, де можна познайомитись з хорошим чоловіком.

От тільки обирай дні, коли крутитимуть фільми, які подобаються чоловічій аудиторії: бойовики, фантастика, екшн. Навряд чи сильна стать ходить на романтичні мелодрами.

Екскурсії

Кожне місто має, що показати туристу. Але часто так стається, що самі жителі мегаполіса анічогісінько не знають про свій рідний край. Купіть квиток на екскурсію та приєднайся до туристичної групи. Серед учасників може бути і хтось симпатичний. Станьте поближче до незнайомця та видавайте, зарання підготовлений, маловідомий факт про місто. А коли об’єкт вашої уваги здивовано подивиться на вас, зізнайся, що ви місцева і просто хотіли ще раз закохатися у рідну землю.

Як познайомитись з чоловіком поближче, якщо ви просто разом на екскурсії? Запропонуйте власний тур по невідомим місцям міста. Є безліч пейзажів та таємниць, про які знають лише місцеві. Всі козирі у вашому рукаві.

Читайте також:

Міське свято

Що може бути краще, ніж свято на все місто? В такий день навіть найбільші трудяги закидають роботу та розважаються! В чому плюси такого заходу для самотньої жінки? Познайомитись можна відразу з декількома чоловіками. У цей день ніхто не засудить вас за усмішку до незнайомця.

Однак вибирати потрібно не тих, хто вже «набрався», а тих, хто незважаючи на гуляння має пристойний вигляд. Досвідчена жінка з одного погляду може розпізнати: одружений чоловік чи холостий, добре заробляє чи сидить на шиї у батьків.

Як познайомитись з чоловіком на святі? Купуючи щось у тематичних лавках, зав’яжіть невинну розмову: «Добре, що влаштовують подібні заходи», «Я така рада, що нарешті відірвалася від роботи», «Можете розміняти на дрібні гроші» або «Ви не схожі на чоловіка, який часто розважається». Остання фраза особлива дієва і стовідсотково спонукатиме до відповіді.

Завести знайомство з приємним чоловіком не важко. Головне – вміння зацікавити та заворожити!

Удачі, чарівні жінки!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, кохання, стосунки
В тему