Поради

Plumbing of the future: сучасна сантехніка в інтер’єрі

Plumbing of the future: сучасна сантехніка в інтер’єрі

Сучасне сантехнічне обладнання  вражає незвичайними формами й елегантним виглядом.

Дизайнер Sun Liang розробив оригінальний змішувач, за допомогою якого вода з крана тече по колу. І хоча такий спосіб подачі води неощадливий, але він, безсумнівно, вражає, адже нагадує водоспад.

Проект дизайнера Smith Newnam (Touch360 Studio) відрізняється дивовижним сучасним виглядом. Чистий дизайн крана доповнює чистоту води. Змішувач оснащений безліччю електромагнітних датчиків, які контролюють диск, що світиться. За його допомогою вода, залежно від температури, набуває синього або червоного свічення.

Настінний цифровий змішувач Ondus Digitecture, розроблений німецькою компанією Grohe, вражає своїм дизайном і використанням сучасних технологій. Панель із цифровим тачпадом показує температуру води, яка подається у крані. Ця модель має просто чудовий вигляд! Шкода, звичайно, що на такому дисплеї відсутня кнопка регулювання напору подачі води.

Burno Sacco, один із розробників дизайну Mercedes Benz, спільно з дизайнерами компанії Octopus Design розробили розкішний змішувач Hansa Latrava, за допомогою якого відбувається різка подача води. І хоча дизайн сантехніки не має нічого спільного з дизайном автомобілів, цю модель однозначно можна назвати «чудовою».

Модель Triflow Tap розробив відомий архітектор Zaha Hadid для британського виробника. Це відмінне доповнення до будь-якого сучасного інтер'єру. Цікава геометрія руху води, блискучий глянсовий кран, запатентована тристороння технологія, яка полягає в подачі фільтрованої води через канал, окремий від потоків гарячої та холодної води.

Італійські дизайнери компанії Newform створили змішувач X-Touch із досить традиційним дизайном. Але замість звичних ручок у ньому використовуються найрізноманітніші кнопки. З їх допомогою можна встановити необхідну температуру води.

Змішувач у вигляді півмісяця від Graff більше схожий на самурайський меч, ніж на кран. Його м'яко-вигнута форма просто випромінює елегантність. Такий змішувач може бути виготовлений із полірованого хрому або матового нікелю.

Модель SmartFaucet – це вдале поєднання красивого стильного дизайну і сучасних технологій. Такий девайс може розпізнавати користувачів і регулювати налаштування згідно з їхніми особистими вподобаннями. Вбудовані світлодіодні лампочки змінюють освітлення залежно від налаштувань. Також з його допомогою можна перевіряти особисту пошту або користуватися календарем.

Світлодіодне освітлення часто використовується для дизайну раковин, кранів, басейнів. За допомогою ThinkGeek можна контролювати температуру води. Колір води змінюється залежно від її температури. Напевно, цікаво помити руки в криваво-червоній воді!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Ремонт, Інтер'єр, сантехніка, інтер'єр
В тему