Поради

Ceramics in the interior: керамічна плитка в інтер’єрі

Ceramics in the interior: керамічна плитка в інтер’єрі

12 чудових ідей використання керамічної плитки допоможуть кардинально змінити ваш інтер'єр.

  1. Квітковий мікс

Щоб створити цей незвичайний квітковий мікс на стіні, досить використовувати керамічну плитку різноманітних кольорів і розмірів.

  1. Поєднання золота на кухні

Цей кухонний фартух, зроблений із прямокутної плитки з «золотим» покриттям, додасть вашій кухні розкоші і шику.

  1. Цегляна кладка

Ще одна дивовижна ідея – використовувати керамічну плитку в якості обробки для стіни у вигляді цегли. Такий варіант сподобається не тільки вам, але і всім вашим гостям.

  1. Печворк на стінах

Зробити інтер'єр індивідуальним і неповторним допоможе обробка стін керамічною плиткою в стилі печворк.

  1. Ніжний перламутр

Якщо хочете, щоб ваша ванна кімната була наповнена мерехтінням і блиском, тоді викладіть підлогу цією чудовою крихітною перламутровою плиткою.

  1. Змішана плитка у спальні

Якщо ви дотепер не визначилися, як оздобити стіну біля узголів'я ліжка у вашій спальні, тоді сміливо можете скористатися ідеєю прикраси різноманітною плиткою. Так ви не тільки розставите акценти, але і створите життєрадісну атмосферу в інтер'єрі своєї спальні.

  1. Металеве мерехтіння у ванній

Ніжна біла ванна кімната з яскраво вираженою стіною, яка прикрашена крихітною плиткою у кольорі металік, має багатий і презентабельний вигляд. Більше того, така ідея використання керамічної плитки дозволить візуально розширити простір санвузла.

  1. Поєднання ламінату і керамічної плитки

Хочете створити неповторний дизайн підлоги? Тоді використовуйте поєднання шестикутної плитки та ламінату. Така ідея дозволить також розмежувати різні зони в квартирі-студії.

  1. Сучасна плитка у вигляді бджолиних сот

Із плиткою у вигляді сот на стінах ваша ванна кімната набуде оригінальності і неповторності.

  1. Підлога з комбінованої плитки

Обробка підлоги плиткою однакової форми, але різних кольорів дозволить створити ефектні переходи й ілюзію змішування різних фактур. Завдяки подібній обробці підлога стане справжньою родзинкою простору.

  1. Килим із керамічної плитки

Не можете визначитися з килимом для передпокою? Тоді викладіть підлогу у вигляді килима оригінальною плиткою контрастного відтінку – і проблема з килимом вирішена.

  1. Мідний фартух

Стильний кухонний фартух, виконаний із дрібної мозаїки, стилізованої під мідь, має чудовий вигляд у поєднанні з монохромними чорними стінами і робить інтер'єр кухні воістину розкішним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр, кераміка, плитка, кухня
В тему