Поради

Як приручити холостяка

Як приручити холостяка

Впертий холостяк – це чоловік, який цінує передусім особисту свободу, а вже потім – жінок і стосунки. Тому, якщо ви по-справжньому закохалися, варто визначити, хто перед вами.

Переконаний холостяк

Найчастіше такі чоловіки ведуть замкнуте життя і зовсім не бояться самотності. Але час бере своє, у друзів з'являються сім'ї, він бачить всі переваги шлюбу і стає не проти відкрити своє серце «тій самій» жінці. Якщо ви починаєте стосунки з таким холостяком, не обмежуйте його свободу і не натякайте на шлюб. Наберіться терпіння, і, коли настане час, він сам запропонує вам узаконити взаємини.

Розчарований холостяк

Здебільшого це розлучені або покинуті чоловіки. Затамувавши образу та недовіру до жінок, вони віддають перевагу короткотривалим стосункам, які ні до чого не зобов’язують. Щоб завоювати такого чоловіка, найперше варто стати для нього другом. Наберіться терпіння, мудрості, і ваша мета буде обов'язково досягнута.

Мамин синок

Слабкий та беземоційний чоловік, який не може відірватися від маминої спідниці і всіх своїх жінок порівнює з нею. Головне, що вам слід врахувати, –  виходячи заміж за такого чоловіка, ви будете жити під пильним наглядом свекрухи. Якщо вас це влаштовує, то не воюйте з нею, а спробуйте заслужити її довіру. Тоді ви автоматично отримаєте бажаного чоловіка.

Мачо-ловелас

Змусити його розлучитися зі своєю свободою – справа не з легких. Покохавши такого чоловіка, ви повинні розуміти, що завжди будете ділити його увагу з іншими жінками. Уникайте з ним сентиментальних розмов (про домівку, вибір імен для дітей і т. п.) – вони для нього неймовірно нудні. Намагайтеся менше показувати свою закоханість, тримайтеся неприступно і волелюбно. Ви повинні бути жінкою, яку хочеться завоювати. Такі стосунки – вічна гра!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, психологія, стосунки, кохання, чоловіки, стосунки
В тему