Поради

Антицелюлітний масаж: міфи та реальність

Антицелюлітний масаж: міфи та реальність

Антицелюлітний масаж стає неймовірно популярним. Усі салони краси та масажні кабінети пропонують цю процедуру. Яка ж інформація про цю послугу правдива, а що вигадали?

Засіб для схуднення

Ні! Мета масажу не спалювати жир, а посилити кровообіг, стимулювати розщеплення жирів і вивести токсини.

Зменшення проблемних зон після масажу пов’язане з потужним лімфодренажем і виходом застояної рідини. Якщо хочете схуднути, тоді додайте до масажу правильне харчування і спортивні навантаження.

Боляче і неприємно

Техніка виконання й інтенсивність масажу підбирається індивідуально. Часто це інтенсивні рухи із застосуванням сили. Тож здебільшого така процедура може нашкодити. До того ж у багатьох пацієнтів досить чутлива шкіра, на якій після масажу утворюються синці та гематоми.

Кількість споживання рідини – обмежена

Це своєрідна хитрість, щоб пацієнт побачив позитивний ефект від процедури, адже під час масажу виходить рідина і здається, що ви схуднули. Якщо ж хочете зберегти здоров’я, багато пийте. Вода очищає організм і виводить токсини.

Їжі – «ні»

Безумовно, з’ївши половину торта до або після масажу, ви не поліпшите фігуру. Їсти можна через півгодини після процедури. Краще, якщо це буде щось легке – овочеве рагу або салат зі свіжих овочів, заправлений оливковою олією.

А що зі спортом?

Поєднуючи процедуру із фізичними навантаженнями, ви досягнете кращого результату. Програму необхідно підбирати індивідуально.

Лікувальний ефект

Процедура очищає організм від токсинів, а це вже лікувальний вплив. Крім того, масаж стимулює жировий обмін, підвищує метаболізм, покращує кровопостачання, підвищує тонус і загальний стан організму. І, звичайно ж, моделює фігуру і робить шкіру рівною, пружною та еластичною.

Целюліт у спадок

Генетика, звичайно, впливає на ваше тіло, але якщо ви будете стежити за харчуванням, способом життя, відвідувати спортзали і проходити курси масажу, то целюліт можна побороти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло, жінки
В тему

Останні матеріали