Поради

Кінфолк - сучасний інтер’єр

Кінфолк - сучасний інтер’єр

Кінфолк – новий стиль інтер’єру, який затьмарить скандинавське віяння. Він з’явився у сучасному неспокійному суспільстві як протиставлення шуму і руху. Він повертає нас до простоти, природи і життя на свіжому повітрі.

Крім сільського стилю, на нього вплинув середземноморський спосіб життя з його «art de vivre» («мистецтво жити») і умінням насолоджуватися простими речами.

Назву стилю подарував американський журнал Kinfolk, який спеціалізується на кулінарії, корисних порадах і стилі життя. У перекладі слово означає «сім’я і рідні люди», й саме це є головною цінністю нового тренда.

Що робить кінфолк особливим?

Рослини

Стиль звеличує природу, і без рослин не обійтися. Створіть невеликий зимовий сад, додавши модні сукуленти під скляним десертним ковпаком.

Необроблені матеріали

Поєднання мінімалізму та сільського стилю передбачає поєднання простих натуральних матеріалів, необробленої поверхні, грубих текстур і старих меблів.

Кольори

Як і в скандинавському віянні, в стилі кінфолк домінують білі стіни. Серед інших тонів лідирує м’яка палітра натуральних відтінків: сірий, зелений, земляний та бежевий створюють просту і розслаблюючу атмосферу. Колірним акцентом може стати тканий килим.

Аксесуари

Зробіть вибір на користь аксесуарів і декору ручної роботи; це надасть особливого характеру. В такому інтер’єрі вінтажні речі поєднуються з індустріальними меблями і старовинною порцеляною.

Етнічні об’єкти і принти

Завершити кантрі-образ і додати фольклорних акцентів ви зможете за допомогою етнічних візерунків, сувенірів з поїздок, ловців снів і інших екзотичних аксесуарів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр, будинок, дизайн, кінфолк
В тему