Поради

Як обрати 3D-штори?

Як обрати 3D-штори?

3D-фотоштори – це штори з нанесенням на їхню поверхню зображення. Вони не лише кардинально змінять інтер’єр, а і стануть родзинкою будь-якого приміщення.

При виборі таких гардин потрібно враховувати такі критерії, як:

  • Матеріал. У кухню краще обирати матові штори з габардину, для вітальні – глянцеві з атласної тканини, для спальні – щільний блекаут.
  • Малюнок. Вибір візерунка чи картинки на шторі залежить від кімнати, куди її збираються повісити. На кухню підійде малюнок у вигляді квітів, фруктів чи метеликів. Занавіски з вертикальними геометричними принтами, панорамою збільшать висоту стелі. Для маленьких кімнат і низьких стель підійдуть гардини з малюнком лісу або паркової зони. Для вітальні ідеально пасуватимуть зображення з нічними містами або пейзажами. У спальню повісьте штори з малюнками моря, космосу, заходу сонця.

Колір штор повинен поєднуватися зі шпалерами. Для створення атмосфери на дивані або стільцях розташуйте подушки або покривала з малюнками, які будуть ідентичні зображенням на занавісках.

  • Розмір. Фотоштори 3D шиють за індивідуальними розмірами, але виміри вам доведеться робити самостійно. Ширину потрібно заміряти з урахуванням усіх оборок або драпіровок. Але не варто лишати багато про запас, адже через зайві складки зображення може спотворитися. Для кімнат відпочинку купуйте довгі штори. Для кухні ідеальним буде варіант коротких фіранок. Головне, щоб у вас закривалася вся пройма вікна, а довжина штори прикривала підвіконня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр, будинок, штори
В тему