Поради

5 найкрасивіших пляжів світу

5 найкрасивіших пляжів світу

У світі тисячі прекрасних пляжів і практично неможливо вибрати найкращий, адже у кожної людини свої смаки. Комусь подобаються тихі, відокремлені узбережжя, комусь – розкішні з білим піском і блакитною лагуною, комусь – дикі з кручами і скелями. А який оберете ви?

Пляж Пінк-Сенд-Біч, Харбор, Багамські острови

Неймовірний пляж із рожевим піском розташований на Багамських островах. Такий незвичайний колір пляж має завдяки дрібним частинкам рожевих коралів і мушель. Ці часточки можна побачити, якщо роздивитися пісок ближче.

На острові немає великих туристичних комплексів, замість них тут розташовані маленькі приватні вілли. Острів Харбор невеликий – 5 км завдовжки і 1 км завширшки. Тут навіть автомобілів немає.

Острів Сан Айленд, Мальдіви

Острів Сан Айленд – один з найкрасивіших і найбільш популярних на Мальдівах. Білосніжний пісок, блакитна вода, бунгало на березі – все це створює неповторну атмосферу раю на Землі.

Плавання поруч із рифовими акулами, годування скатів, знайомство з муреною (здалеку) – все це дивовижно і хвилююче, особливо для недосвідчених туристів.

Пляж Фламенко, острів Кулебра, Пуерто-Рико

Пляж Фламенко – один з найкрасивіших пляжів Пуерто-Рико. Білий кораловий пісок простягається на милі уздовж берегової лінії острова. Кораловий риф захищає пляж від сильних хвиль. А вода тут чотирьох відтінків!

Уздовж пляжу розташовано кілька найкращих кемпінгів у Пуерто-Рико. Деякі туристи проводять тут по кілька місяців на рік.

Білий пляж, Боракай, Філіппіни

Білий пляж – це найвідоміший і найдовший пляж Боракая. Довжина пляжу – 4 км. Тут розташовані найдорожчі готелі острова. Пляж унікальний завдяки білому, дрібному, як борошно, піску та прозорій воді блакитного кольору.

Це узбережжя схоже на те, що у рекламі «Баунті». На пляжі ідеальна чистота: тут заборонено пити, курити і їсти. Білий пляж не належить жодному з готелів і є громадським, тому ви можете гуляти по ньому вільно, де побажаєте.

Пляж Матира на Острові Бора-Бора, Французька Полінезія

Бора-Бора – один з найпрекрасніших і найбільш романтичних островів у Тихому океані. Він розташовується у захищеній лагуні, його довжина 29 км.

Найкраще місце на острові – пляж Матира. Це смужка білого піску з пальмами і прозорою, чистою водою лагуни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему

Останні матеріали