Поради

Веселкове весілля

Веселкове весілля

Весілля, зіткане із чорного та білого кольорів, не для вас? Хочете чогось екстравагантного та феєричного? Тоді вам припаде до смаку весілля в стилі веселки.

Меню

Соковиті фрукти, багатоколірні десерти, льодяники – додайте кольорів у страви. Коржі торта можна перетворити у веселку.

Запрошення

Простий варіант – розкласти запрошення у кольорові конверти. Ефектно виглядають листівки, прикрашені різноколірним мереживом, чи запрошення, згорнуті у трубочку, перев’язані барвистими стрічками.

Букет

Букет можна скомбінувати з однотонних квітів, доповнивши його строкатими стрічками та різноколірними намистинками. Інший варіант – скласти букет з яскравих квітів різних відтінків та видів.

Наречена

Веселкове торжество підкреслить незвичне різнобарвне плаття. Ефектно виглядає біла сукня в поєднанні з кольоровим подолом. Доповнити класичну весільну сукню варто яскравим взуттям. Традиційний наряд молодої можна оживити кольоровими аксесуарами: квітчастий пояс, шпильки у волосся, масивне намисто, браслети і сережки, які переливаються усіма барвами веселки.

Ключовим акцентом стануть оригінальний макіяж і «райдужний» манікюр.

Наречений

Яскравим нюансом в образі жениха стануть різнокольорові запонки, строкаті метелики, бутоньєрки. Взутися можна в кеди соковитих відтінків.

Дрес-код для гостей

Підтримати райдужну атмосферу допоможуть гості, які одягнуть кольорове вбрання. Подружкам нареченої варто підібрати сукні різних відтінків. Для дівчат – барвисті плаття, для чоловіків – метелики і краватки. Головне, щоб тони не повторювалися і відповідали одному ступеню насиченості.

Зала

Головний декор – різноманіття кольорів. Яскраві кульки, японські ліхтарики, різноколірні стрічки та скатертини створять потрібну веселкову атмосферу.

Фотосесія

Квітчаста парасолька, повітряні кульки, конфеті, креативна арка, кольорові постери підійдуть для яскравої фотосесії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: шлюб, Весілля
В тему