Поради

5 корисних порад, які допоможуть зекономити на бензині та обслуговуванні автомобіля

5 корисних порад, які допоможуть зекономити на бензині та обслуговуванні автомобіля

Не знаєте як економити на бензині та обслуговуванні?

Скоріше читайте інформацію знизу!

1. Їздіть правильно та уникайте заторів.

Як би це банально не звучало, але Вам потрібно чітко спланувати свій маршрут. перш ніж сісти за кермо. Це дасть змогу Вам уникнути намотування кругів по місту і стояння у довгих заторах та ще і з робочим двигуном. Середній розхід “вхолосту” складає від 1 до 1,5 літрів на годину залежно від того який у Вас об’єм двигуна.

2. Уникайте їзди на високих швидкостях.

Це дозволить знизити розхід палива. Беріть розгон плавніше, раніше знижуйте швидкість перед перехрестями і уникайте різких тормозінь.

3. Понизьте аеродинамічний супротив

Під час їзди по трасі обов’язково закривайте вікна, щоб підвищити обтікання. Так само необхідно знімати багажник із даху, якщо він не використовується. Основний багажник також варто не загромаджувати непотрібними речами - чим менша вага, тим менший розхід палива.

4. Відключайте додаткові прибори.

Ще більше економії можна досягнути, якщо вчасно відключати кондиціонер, отоплювачі, фари і інші прибори. Все це зумовлює додаткове навантаження на генератор, що використовує більше палива.

5. Паркуйтесь у тіні.

Влідку краще залишати машину в тіні, щоб не піддавати автомобіль дії сонячних променів. Розігріте повітря провокує підвищене випаровування палива.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто, заощадження, економіка
В тему