Поради

5 найкращих телепередач про автомобілі

5 найкращих телепередач про автомобілі

Автомобільні шоу на телебаченні – окремий всесвіт, у якому пристрасті киплять не менше, ніж у серіалах.

І хоча у свідомості деяких людей укоренився міф про те, що передачі про «тачки» цікаві тільки тим, хто ними безпосередньо користується, це можуть легко спростувати телепрограми із цього списку.

Top Gear

«Топ Гір» – найкрутіше автошоу. До того ж воно зосереджується не тільки на тест-драйвах і технічних зведеннях – у цій телепередачі багато британського гумору і нещадних розіграшів, які виконували харизматичні ведучі Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей. Нині трійка працює у шоу The Grand Tour.

Counting Cars

У центрі сюжету – житель Лас-Вегаса Денні Кокер, якого всі вважають визнаним гуру автомобільного перетворення. Він відмінно розбирається в автомеханіці, тюнінгу, інших технічних аспектах. Чоловіку допомагає суперпрофесійна команда – Скотт, Майк і Роллі. У підсумку побита «колимага» перетворюється у раритетне, люксове авто, яке точно буде представлене в єдиному, унікальному екземплярі.

Pimp my Ride

«Тачка на прокачку» – улюблене шоу мільйонів. У кожному випуску команді автомеханіків і автодизайнерів потрібно відремонтувати і радикально поліпшити автомобіль, що перебуває в поганому стані, але здатний їздити. Господарем авто часто виступала людина з невеликим достатком. Виходячи зі смаків і нахилів власника транспортного засобу, машина зазнавала дорогого, але не завжди практичного «прокачування».

Fast N’Loud

«Швидкі та гучні» – це проект Discovery Channel. У центрі сюжету хлопці з Gas Monkey Garage, для яких автомобілі – справжня пристрасть. Вони купують тільки старі машини, а потім відновлюють їх і отримують прибуток.

Overhaulin’

«Крутий тюнінг» – автомобільне реаліті-шоу виробництва США 2004 – 2008 років. Відрізняється від схожих проектів не тільки показом технологічного процесу відновлення і тюнінгу машин, але і досить вдумливим підходом до потреб автовласника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто, шоу-бізнес, серіали
В тему