Поради

Ви закохані? Тоді вам сюди!

Ви закохані? Тоді вам сюди!

Вважається, що Париж – місто закоханих. Але в світі є ще дуже багато місць, де можна насолодитись одне одним і навколишньою красою. Прошепотіти слова кохання варто, дивлячись на північне сяйво, безтурботні хвилі Балі чи п’яніючи від краси Тоскани.

Верона, Італія

У Вероні шекспірівська трагедія досі розбурхує уяву. На адресу Джульєтти і сьогодні надходять листи, в яких закохані з усього світу різними мовами просять допомоги у тому, щоб бути щасливими у коханні.

Кажуть, якщо торкнутися правої частини грудей статуї Джульєтти (до речі, за п’єсою фігуру дівчини замовив батько Ромео), яка стоїть у дворі, – невдовзі зустрінеш свою любов. А якщо закохані поцілуються під знаменитим балконом – житимуть довго і щасливо.

Гавана, Куба

На Гавані у повітрі витає не романтика, а шалена пристрасть! Розпечені від спеки вулиці, тропічне повітря, тепле море, п’янка піна колада і чарівні звуки сальси, від яких обертом іде голова... Ну і, звичайно, брудні латиноамериканські танці!

Балі, Індонезія

Острів богів і земля між двох світів, острів двадцяти тисяч храмів, край танців і посмішок... Балі манить закоханих легкістю й безтурботністю.

На острові прекрасна природа, самобутня культура і привітні місцеві жителі, а також відмінно налагоджене курортне життя. Шукаєте екзотичне місце для весільної церемонії або романтичної подорожі? Вирушайте на Балі!

Тоскана, Італія

Тоскана – це казкові пейзажі, традиції, історія та мистецька спадщина. Тут народився італійський Ренесанс. Виноградники, вілли та старі італійські містечка у вашому розпорядженні. Закохані смакують місцевими делікатесами та п’яніють від терпкого вина із сонячних виноградників.

Готель «Какслауттанен» у Фінляндії

Чудова ідея для подружжя – поїхати в унікальний готель, розташований у знаменитій фінській Лапландії. Пара може насолоджуватися полярним сяйвом, яке гладитиме їх своїм блиском крізь прозорий дах. Усередині тепло і затишно, навіть якщо за стінами тріскучий 30-градусний мороз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему

Останні матеріали