Поради

Розкішна єгипетська ванна

Розкішна єгипетська ванна

Єгипет славиться таємничістю, красою і нечуваним багатством. Тому єгипетський стиль в інтер’єрі повинен виглядати дорого та вишукано.

Дуже незвично й ефектно виглядає ванна кімната в єгипетському стилі, який надає інтер’єру урочистості й навіть царського шику. При виборі дизайну ванної в цьому стилі підійдуть усі відтінки пісочного та жовтого кольорів, які нагадуватимуть про цю сонячну країну.

Як створити атмосферу, максимально наближену до Єгипту?

Чудово підкреслять оформлення стін і самої ванни фрески із зображенням античних кішок, предмети меблів прикрасять різьблені ніжки у вигляді лап звірів. Усе це можна доповнити різними статуетками міфічних істот. Актуально виглядатимуть світильники і вази зі стеблами очерету.

Як правило, такий дизайн передбачає наявність внутрішніх арок, розписаних єгипетськими ієрогліфами, колон, ніш, кам’яної обробки підлоги. Для облаштування підлогового покриття прекрасно підійде стилізована кольорова мозаїчна плитка або камінь. Стіни прикрашаються фресками і розписом, облицьовуються каменем. У декорі використовують матеріал, що імітує золото, різні тематичні фігурки, зображення пірамід, сфінксів, сонця і багато інших аксесуарів.

Жовтий – домінуючий колір. Проте для ванної в єгипетському стилі можна обрати й такі тони:

  • помаранчевий;
  • темно-коричневий;
  • білий;
  • бежевий;
  • насичений червоний;
  • синій.

Чіткі геометричні форми в поєднанні з глибокими відтінками будуть умиротворяти найвимогливіші натури. Інтер’єр у такому стилі перенесе вас у той далекий таємничий час царювання великих фараонів і подарує вам незабутні враження.

Ванна в єгипетському стилі – це сміливе дизайнерське рішення, яке додасть у ваше життя яскравих фарб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему