Поради

Марсала в інтер’єрі: 6 ідей використання

Марсала в інтер’єрі: 6 ідей використання

Марсала – це коричнево-бордовий колір, який не полишає лідерські позиції впродовж останніх років. Проте, аби пофарбувати стіни у відтінок сицилійського вина, потрібно бути дуже сміливим. Якщо ви не готові на такі радикальні зміни, пожвавте інтер’єр текстилем, пофарбованим у цей колір.

Меблі

Колір марсала відмінно поєднується з блакитним, бірюзовим і оливковим. Диван, крісло або пуф із оббивкою в таких тонах стануть відмінним акцентом будь-якої кімнати. Доповнити дизайн варто золотисто-жовтими деталями.

Подушки

Подушки кольору марсала можуть доповнити інтер’єр або ж стати самостійним елементом. Особливу увагу декоративні подушки привернуть, якщо розкласти їх на молочно-білому або сірому покривалі.

Килим

Марсала один з найтепліших відтінків у кольоровій палітрі. Максимум затишку навіюватимуть килими такого тону. Килимки відмінно виглядатимуть у спальні перед ліжком та у вітальні біля каміна.

Штори

Для тих, хто вирішив розбавити дизайн гардинами в кольорі марсала, варто знати, що найбільш вигідно вони виглядатимуть у поєднанні з нейтральними тонами. Наприклад, важкі портьєри винного відтінку можна використовувати в кімнатах, де домінують білий, пісочний і сірий тони.

Покривало і постільна білизна

Затишок створить покривало на ліжко кольору марсала. Найбільш вигідно такий елемент виглядає в інтер’єрі, де переважає кремовий, ванільний, білий. Серед світлих стін постільна білизна такого тону стане активним яскравим елементом. Головне – не перевантажити колірну гаму.

Кухонний текстиль

Скатертини й серветки винного кольору створять неповторний настрій на кухні та у їдальні. Посуд краще використовувати нейтральних тонів і зі срібним або позолоченим візерунком.

Колір марсала – це стиль, глибина й елегантність. Його головна перевага: він здатний змінити до невпізнання будь-який інтер’єр.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему