Поради

Всі секрети двоколірних штор

Всі секрети двоколірних штор

Комбіновані штори з тканин різних кольорів, фактур, з відмінними візерунками, малюнками – це необмежені можливості для дизайнерських рішень. Ви регулюватимете світло, що потрапляє до оселі знадвору, і неабияк оживите інтер’єр. І якщо опанувати науку комбінування матеріалів досить складно, то поєднати полотна за орнаментом і відтінком зможе кожен, хто має хоч краплю смаку.

Двоколірні штори гармонійно поєднуються із стилями хай-тек, кантрі, бароко, рококо та класика.

Як поєднуються кольори:

  • Червоний і бордовий – це дуже агресивний дует. Проте такі відтінки дещо зменшують атаку в поєднанні із сірим, срібним та металіком. Деталі саме таких кольорів дизайнери рекомендують додати в інтер’єр тим, хто вирішив ризикнути і погратися з двоколірними шторами, де переважатиме червоний чи бордовий.
  • Бежевий – колір, який створює атмосферу затишку. Він відмінно поєднується із золотистим, блідо-голубим і зеленим.
  • Коричневий – ідеальний колір, адже гармоніює практично з усіма відтінками.

  • Бузковий чудово підкреслить характер спальні. Його можна сміливо поєднувати з відтінками зеленого, червоного, жовтого. Він створить загадкову атмосферу, магію якої відчуватиме кожний.
  • Ідеальний союзник блакитного – білий. Такі штори краще вішати у маленьких кімнатах, де не вистачає простору.
  • Помаранчевий і жовтий – радісні й енергійні кольори. Вони створені для кімнат, позбавлених природного тепла. Ці тони активно поєднуються із зеленим, синім, червоним і білим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему

Останні матеріали