Поради

Чоловіки також мають секс-секрети…

Чоловіки також мають секс-секрети…

Чоловіки банальні, коли йдеться про секс? Ні! Фантазія мужчини здатна завести, вразити і спокусити. От тільки джентльмени навряд зізнаються у своїх істинних сексуальних уподобаннях. Секрети ж повинні залишатися секретами…

Повія попросила повторити

Провести ніч із повією, жрицею кохання, – це чи не найбільша сексуальна фантазія чоловіка. І кожен другий, зважуючись на такий експеримент, мріє, аби куртизанка відзначила його навики у ліжку голосними стогонами та зомліла після апогею. А у фіналі, замість кругленької оплати на краєчку столика, попросила повторити ще раз.

Голі четверги

Взагалі, байдуже, який день тижня ви виберете, аби гуляти квартирою голими. Головне для чоловіків – свобода, яку вони відчувають, походжаючи по кімнаті в «костюмі» Адама. Проте лише його наготи мало. Для джентльмена важливо, аби він сам міг спостерігати за вами оголеною. Це ж так спокусливо, коли кохана жінка готує, прибирає чи дивиться телевізор… голою!

Знятись у порно

Стати головним актором гостросюжетного фільму для дорослих таємно мріє 75% опитуваних українців. Тож, дівчата, сміливо пропонуйте своїм партнерам homemade sex video. Адже це так збуджує – стежити за собою на екрані…

Більше того, десь глибоко в душі кожний чоловік надіється, що колись, коротаючи черговий вечір за переглядом порно, він натрапить на ролик, де сам грає головну роль.

Герой міської легенди

Балачки про секс у чоловічій компанії – не рідкість. І завжди знайдеться приятель, який знає кілька пікантних історій на цю тему. Так от, багато мужчин, слухаючи балади інтимного характеру, таємно надіються, що котрась із оповідок буде саме про них.

Наприклад, от сидить він такий скромний у компанії друзів, нічого не підозрюючи, і тут раптом в одній з історій упізнає себе. Так-так! Це саме він той секс-гігант, який зміг за коротку ніч шість разів задовольнити одну з найпристрасніших панянок міста.

Почути відмову

Хоч як дивно це звучить, але кожний третій чоловік мріє почути відмову від жінки. Але тут усе не так просто. Солодкою для чоловіка буде лише відмова вродливої дами, яка чекає на свого єдиного. Звичайно, позбавити невинності милу красуню – дуже заманлива пропозиція. Проте усвідомлення того, що він стримався, не піддався спокусі й не звабив сам, ще тисячі вечорів збуджуватиме його фантазію. Адже інколи ідеальний секс – це той, який відбувається лише в голові, чи не так?!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему