Поради

Сексуальний темперамент жінок залежить від групи крові

Сексуальний темперамент жінок залежить від групи крові

У це можна не вірити, але ж з давніх часів говорять, що наша сутність, наші звички, наша поведінка, що характеризує наш темперамент, у нас в крові – пише myfeelings.ru.

Ось і американські вчені, провівши дослідження і вивчивши більше 3000 жінок, прийшли до дуже цікавого висновку про те, що жіночий сексуальний темперамент залежить від групи крові жінки.

I група крові

Дама з I групою крові – це пристрасна, але при цьому вольова жінка. Вона «тигриця» в ліжку, не знає втоми, з величезним сексуальним апетитом.

Їй подобається грати, але, з огляду на її вольовий характер, спокусити її не так то просто. Це вона змушує чоловіків викладатися в ліжку на всі 100%.

Досить стримана з іншими чоловіками, вважаючи за краще всю енергію витрачати на свого чоловіка, з яким залишається вірною, і для якого залишається бажаною і загадковою навіть через десятки років спільного життя.

II група крові

Жінка з II групою крові є антиподом жінки з I групою крові. Вона кар'єристка, яку секс цікавить лише з міркувань користі.

Більше зайнята собою, але поступається пестощам і задовольняє чоловіка, з бажання утримати його поруч з собою. У ній поєднується холодний розум і розважливість, що нерідко призводить її до успіхів в бізнесі.

Вона не «ходить наліво» і не шукає різноманітності в ліжку. Задовольнити її сексуально дуже складно, але не через ненаситність, а, скоріше, через байдужість до сексу.

III група крові

Жінка з III групою крові значення сексу в своєму житті не надає, хоч і любить його в принципі. Знає його тонкощі, вміє в потрібний момент задовольнити і «задобрити» чоловіка, насолодитися собою. При цьому відмінно імітує оргазм.

Вона грає в ліжку, приміряючи маски то лагідної черниці, а то зухвалої амазонки. Все її життя - гра, в якій така жінка відчуває себе вільно. Не однолюбка, до зміни партнерів і зраді відноситься легко, адже вона вільна від забобонів. Але, змінюючи партнерів, не шукає ідеал в сексі, скоріше, нею керує цікавість.

IV група крові

Жінка з IV групою крові – це чуттєва жінка, яка знає всі тонкощі сексу. Вона здатна звільнити і позбавити від комплексів будь-якого чоловіка. Завжди легко досягає оргазму, і здатна задовольнити всі бажання чоловіка, так як любить експериментувати в ліжку.

До сімейного життя ставиться серйозно, швидше за все однолюбка, але своєму обранцю подарує весь сексуальний світ, із насолодою спостерігаючи за тим, як він отримує задоволення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему