Поради

Стиль бохо - легкість та безтурботність

Стиль бохо - легкість та безтурботність

Мрієте про те, щоб ваш дім наповнився життєдайною енергією, неквапливістю та сміливими рішеннями? Тоді вам сподобається бохо.

Цей стиль насичений унікальними ідеями, від яких віє легкістю та невагомістю. Такий варіант ідеально підійде для оформлення простору, в якому працюватимуть творчі натури. Бохо – унікальний стиль, який поєднує суперечливі теми. Цей дизайн покликаний максимально відобразити внутрішній світ мешканців будинку і створити ідеальну атмосферу для творчості.

Що потрібно знати про стиль бохо?

Колір

Інтер'єр в стилі бохо не має певної колірної гами. Найпоширеніші теплі земляні (коричневий, теракот) і металеві кольори. Актуальними будуть насичений фіолетовий, палаючий помаранчевий і електричний синій. Недоречно виглядатимуть білий або кислотні відтінки.

Аксесуари в стилі бохо

Не бійтеся поєднувати нестандартні речі. Кожен аксесуар повинен розповідати якусь цікаву історію. Вишукано виглядатимуть прикрашені шкатулки, вінтажні вази та посуд, картини і фотографії у позолочених рамах. Аксесуари варто підбирати залежно від смаку творця. Шанувальники бохо люблять подорожувати, тому в інтер’єрі можуть бути присутні предмети та орнаменти з усього світу.

Меблі в стилі бохо

Старовинні предмети, яких не купиш в першому-ліпшому магазині, найточніше передають шарм бохо. В цьому стилі формату, стилістиці і розмірам не надається стільки значення, як в інших напрямках. Можна поєднувати абсолютно різні предмети.

Матеріали і обробка

Затишок в кімнаті створюється за допомогою аксесуарів з текстилю: об'ємні штори, диванні подушки, широкі пледи, м'які пуфи. При виборі обробки приміщення не існує ніяких меж. Ремонт може бути бюджетним або ж, навпаки, із застосуванням дорогих натуральних матеріалів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему