Поради

Меблі, які хочеться з’їсти

Меблі, які хочеться з’їсти

Хочете, щоб кожен, хто заходить у вашу кухню, давився слинкою? А від огляду вітальні гості падали від захвату? Тоді вам потрібно оформити свій дім апетитними меблями. Натхненні красивою їжею, дизайнери зі всього світу створили по-справжньому унікальні речі зі смаком.

Ліжко-спагеті – мрія кожного італійця. Варто сказати, таке оригінальне ложе відмінно вписалось у інтер’єр сучасної спальні. Незважаючи на дивний дизайн, воно відповідає класичному стилю.

Подушки, які можна скласти у гамбургер, – ще та знахідка для веселої компанії. Такі подушки стануть родзинкою будь-якої вітальні. Або гамбургер, у який можна загорнутися, – фантазія прихильників фаст-фуду.

Що може бути краще за велетенську піцу? Герой серіалу «Друзі» Джої Тріббіані не вилазив би із цього ліжка. Проте воно настільки зручне, що в нього загорнулося б півсвіту.

Мабуть, на ліжку-шоколадці сняться дуже солодкі сни… Воно навіть краще, ніж сам шоколад. Адже від нього не поправляються.

Вишуканий стілець-спагеті оживить інтер’єр кухні. А додайте до нього декілька подушок-гамбургерів – і гості не захочуть покидати ваш дім.

Чому би не влаштувати фруктову вечірку на апетитних стільцях? Декілька смачних алкогольних коктейлів, легкі літні платтячка – і зграйка подруг може організувати крутий дівич-вечір.

Ход-доги люблять усі. Чому би не поставити один з них у своїй кухні? Зручний диван відмінно впишеться у дизайн кімнати і сподобається гостям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему