Поради

Додайте інтимному життю гостроти…

Додайте інтимному життю гостроти…

Секс тільки у спальні, під одіялом і без світла? Ви стільки втрачаєте… Сьогодні ми розповімо, як здивувати партнера поза сімейним ложем.

Секс за сценарієм

Секс – це спонтанність? Ви просто ніколи не пробували займатися сексом за сценарієм. Спробуйте описати секс, про який давно мріяли. Детально зобразіть пози та дії кожного з учасників. А тоді віддайте цей текст партнеру. Вивчіть матеріал, та від теорії перейдіть до практики, намагаючись дотримуватися усіх деталей.

У вас слабо розвинена фантазія? Повторіть сценарій улюбленого еротичного фільму!

Секс на робочому столі

Ненавидите працювати у вихідні? А даремно! У офісі, за зачиненими дверима, можна зробити стільки всього цікавого…

Наступного разу, коли ваш коханий вийде на роботу, напросіться до нього на обід. Що тут незвичайного? А ви завітайте у офіс в плащику, під яким ховатиметься голе тіло, прикрите відвертою та сексуальною нижньою білизною.

Збуджуйтесь на вулиці – кохайтеся вдома

Мрієте про секс у публічному місті та завжди соромились виявляти свої почуття на людях? Можливо, кохатися у туалеті ресторану чи голубити одне одного на лавочці у парку не надто приваблива ідея, а от подивитися еротичний фільм у публічному місці – досить просто. Відтак приготуйте телефон, навушники та готуйтеся до гострих вражень.

Розваги з нічним метеликом

Вважаєте, що найбанальніша чоловіча фантазія – перевтілення домогосподарки у проститутку? Як урізноманітнить секс коротка спідниця, ботфорди та червона помада?

Ви не вмієте грати!

Виберіться з сімейного ложа, назначте зустріч коханому, подбайте про відповідний одяг. Відразу оголосіть спектр послуг та ціну. Замовте сауну, зніміть номер у готелі, не виходячи з образу клієнта та проститутки.

Єдине, чим вам загрожують такі ігри, – осудливий погляд адміністрації закладу.

Хтива домогосподарка

Вважаєте, що ніхто не хоче кохатися з домогосподаркою? Помиляєтеся! Просто жінка повинна зустрічати коханого чоловіка у фартушку! Лише у фартушку!

Після такого сюрпризу мужчина не те що про проблеми на роботі забуде, а взагалі втратить голову.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему

Останні матеріали