Поради

Як працювати з жовтим кольором в інтер’єрі?

Як працювати з жовтим кольором в інтер’єрі?

Хочете додати своєму дому сонячного настрою? Тоді вам знадобиться жовтий! Він найлегший і найяскравіший колір в спектрі та просто комбінується з іншими відтінками. Проте у чистому вигляді він буде «тиснути» на вас. Тому краще відразу підберіть йому «пару».

З якими кольорами поєднувати жовтий:

Жовтий + синій

Що може бути краще, ніж поєднання жовтого з синім? Такі відтінки асоціюються з літом. Саме тому інтер'єр в подібному колірному поєднанні буде виглядати радісно і позитивно. Таке оформлення відмінно підходить для дитячих кімнат.

Психологи стверджують, що поєднання синього і жовтого додасть енергії, яку буде легко направити у потрібне русло.

Жовтий + фіолетовий

А ви знали, що жовтий гармонійно поєднується з фіолетовим? Особливо актуальними наступні роки будуть бежево-фіолетові кухні, жовто-бузкові дитячі та оливково-лавандові спальні.

Кращим рішенням для оформлення інтер'єру в таких кольорах стане такий варіант: відтінки жовтого – це фон, на якому за допомогою фіолетового кольору виділяються різні предмети інтер'єру. Якщо ж зробити навпаки, то такий інтер'єр буде виглядати дещо похмуро.

Жовтий + зелений

Зелений і жовтий – ідеальна пара. Вони створюють відчуття радості і надають інтер'єру соковитості. Ці природні кольори найкраще підходять для дитячої або кухні. Однак так само їх можна використовувати для вітальні та спальні, оскільки зелений і жовтий найкращим чином заповнюють недолік кольору, який ми всі відчуваємо взимку.

Жовтий + білий

Це поєднання притаманне класичному інтер'єру, де акцент робиться на стриманість в оформленні. Для такого варіанту найчастіше використовується блідо-жовтий або лимонний колір, в парі з яким «працює» білий або колір натурального дерева.

Жовтий + чорний

А як вам ця пара? Єдиний міну – таке поєднання потребує особливого підходу і акуратного застосування. Найчастіше цей спосіб колірного оформлення зустрічається на кухні. Жовто-чорні глянцеві фасади і стільниці – популярна ідея для кухонь, виконаних в стилі хай-тек.

Подібне колірне оформлення можна розбавити сірим або білим. Цей варіант підійде і для вітальні.

Жовтий + сірий

Сірий відмінно підходить до всіх кольорів. Але найкраща пара для нього – жовтий. Ця пара символізує срібло і золото. Жовтий і сірий підходить для сучасного інтер'єру і в той же час асоціюються з класикою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему

Останні матеріали