В центрі уваги

Перенесення до північноамериканської пустелі та диких тварин в цікавій консолі Wild Bison Charge від Pragmatic Play

img

“Заряджений дикий бізон” - це неймовірно захопливий всесвіт природного середовища пустель Північної Америки. Події слота відбуватимуться ще до індустріальної розбудови США, коли домінували дивовижні національні парки, дикі тварини та високі каньйони. Гра має каскадну механіку виплат та широку сітку з 5х5 барабанів, на якій можна збирати від 8 до 25 символів.

За математикою, гра має високу дисперсію та середній показник віддачі 96.03%. При цьому, робити ставки можна від 0.20 до 100 монет на обертання. Щоб ознайомитися із цією консоллю, можна використати vip casino 77 фріспінів, які допоможуть заощадити велику суму грошей.

Ігровий процес відбуватиметься під акомпанемент модернізованої індіанської музики та буде дуже насиченим. При цьому, гру можна запускати на смартфонах та комп’ютерах. Також, тут є демоверсія і великий головний приз для ризикових осіб - х12 000 до ставки. 

Як шалений бізон призначає винагороди

На ігровому полі слота може з’являтися 9 платіжних іконок та 4 - додаткових. Виграші будуть доступні після надбання 8 - 25 малюнків у будь-якій позиції, тобто без прив’язки до ігрових ліній. Серед грошових позначок знаходяться:

  • Валети, Дами, Королі та Тузи із максимальними множниками х45, х60, х75 та х100 за добірку із 25 іконок;
  • Дикий койот може забезпечити від х0.8 до х125 до ставки;
  • Степовий орел збільшить ставку у150 разів, якщо висадити 25 зображень;
  • Пума сплачує х1.5 - х175 до ставки за добірку з 8 - 25 символів;
  • Ведмідь має великий приз у 200 разів більший за ставку;
  • При цьому, “Заряджений дикий бізон” здатен принести до х250.

Також, Wild Bison Charge має символ Розкиду, який активує фріспіни. Він виглядає, як “Рогатий шолом”, але грошової цінності не має. До того ж Pragmatic Play залучила три особливі зображення, які активують збільшення ставки у 2, 3 та 5 разів. Хоча дикі малюнки із множниками та Скаттер не приносять прибутку, вони активують вигідні опції. Вони здатні привести гравців до фінального призу х12 000 до ставки. 

Коротко про бонусні раунди “Зарядженого дикого бізона”

Заробляти у цій грі набагато простіше коштом каскадної механіки. Також, тут присутні бонусні Вайлди, які забезпечують гравців додатковими множеннями ставки. Тож, якщо формується комбо з 2 або більше мультиплікаторів, всі значення підсумовуються та додаються до загального виграшу.

Також, розробник зробив важливий акцент на рівні бонусних обертань. Таким чином, за появу на полі 3, 4 або 5 розкидів, гравцю дістається 9, 12 чи 15 фріспінів. При переході на рівень, оформлення консолі змінюється з денного на нічний, а у сутінках головує заряджений бізон, який охоплює всі котушки. 

Під час обертань, кожний вайлд стає липким, збільшуючи множення фінального призу. Також, при повторній появі скаттерів, гравець може збільшити кількість безкоштовних обертів. В нижній частині гри можна дивитися на залишок фріспінів та загальний виграш. Не виключено, що за умови певної кількості спінів та мультиплікаторів, гравець зможе отримати х12 000 до ставки. 

Все про: Україна
В тему