Люди

Волинянин отримав високу відзнаку від Залужного

Волинянин отримав високу відзнаку від Залужного

Високу відзнаку «Золотий хрест» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного отримав волинський військовослужбовець Андрій Труш.

Про це повідомляє Любешівська громада.

Андрій Труш із Зарудч ще до початку великої війни знав, що то таке фронтові дороги. Адже коли прийшла пора служити, він разом із ще двома товаришами підписав контракт на три роки. І за цей час побував на Сході, брав безпосередню участь в Операції Об’єднаних Сил.

Буквально десь за рік до того, як росія повномасштабно посунула на Україну, цей наш захисник повернувся зі служби додому. Але вже у серпні 2022 року знову взяв до рук зброю. До кінця березня 2023-го охороняв рубежі, прикордонні з білоруссю. Але вже в останній день першого весняного місяця разом із побратимами вирушив у саме горнило війни.

За відвагу, стійкість у службі нещодавно наш земляк отримав відзнаку – «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Раніше військовослужбовець Богдан Горолюк із села Городині на Волині отримав високу нагороду – почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали