Люди

В 4 роки займається плаванням, вивчає англійську та знімається в кіно

В 4 роки займається плаванням, вивчає англійську та знімається в кіно

Зазвичай діти в такому віці цікавляться іграшками та іграми. Тим часом Михайлик Бакун, який мешкає в районному центрі Новоукраїнка, що в Кіровоградській області, захоплюється цілком дорослими речами: ходить на плавання, вивчає іноземну і за десять місяців знявся майже в десяти стрічка. Був моделлю для журналів США та декілька разів ставав зіркою реклами.

– Рік тому ми якось зауважили, що сину подобається позувати та фотографуватися, – розповідає Віто Мокрицька, мама хлопчика. – Причому, підходив він до цього дуже відповідально. І ми вирішили допомогти йому реалізовувати свої бажання. Почали шукати різні кастинги в інтернеті, на авторських сайтах. Подаємо заявки, додаємо портретні фото та фото в повний зріст. Коли його кандидатуру затверджують – син дуже радіє. За роботу отримує гонорари.

Гроші маленький актор віддає батькам або ж купує собі нову іграшку. За зйомки в рекламі препарату «Темпалгін» він має п’ять років права на рекламу, тобто йому за кожен рік будуть вплачувати певні кошти.

– Мені дуже подобаються зйомки, – каже малюк. – Я радію, коли вони є.

Двічі на тиждень батьки возять його в обласний центр на плавання, двічі – в студію розвитку. Годину в тиждень відводить для заняття англійською мовою, ще одну – загальному розвитку. Поки ні сам хлопчик, ні його батьки не поспішають ділитися планами на майбутнє.

– Йому це дуже подобається, – каже мама. – І поки його запрошують на зйомки, ми будемо на них їздити. А далі син підросте і сам прийматиме рішення. Захоче – продовжить займатися цим, а ні, то ні.

Ксенія Фірковська

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, хобі
В тему