Люди

Професор нетрадиційної медицини з Луцька зцілив сотні безнадійних хворих

Професор нетрадиційної медицини з Луцька зцілив сотні безнадійних хворих

Ви ніколи не замислювалися, чому в людини швидше кліпають верхні повіки, ніж нижні? Чому не повзаємо навкарачки, а ходимо вертикально, немов прагнемо бути ближче до небес, до всесвіту? Чому зникає біль, коли ступаєш босоніж? Лікар, професор двох академій, доктор наук Олександр Харченко з Луцька знає відповіді, бо вони закладені в його вченні – сенсофізіологіці. Завдяки нетрадиційній методиці лікування через натискування та масажування зцілив сотні хворих і навчає послідовників.

Він першим вирахував алгоритм, за яким вертикальність зцілює. На подобу поняттю «гомо сапієнс» професор запровадив нове поняття «гомо сенсус» – людина свідома. Себто людина, яка аналізує фактори свідомості і життя, ставлячи єдине запитання: «Для чого?».

– Загалом вся моя технологія мислення базується на понятті ноосфери – винаході 1936 року вченого Володимира Вернадського, – роз’яснює Олександр Харченко. – Це інформаційне поле, яке оперезає нашу планету. Інформація, яка впливає на наші прагнення, думки і вчинки, записується в молекулах води, і ми через воду вбираємо її.

Наприклад, чому верхня повіка кліпає швидше, ніж нижня? Бо сила гравітації допомагає заплющити повіки, роз’яснює професор. Людський організм завжди прагне до вертикальності. Якщо її немає, то організм намагається її відновити. Звідси більшість хвороб, які можливо і варто перемагати через застосування цього принципу.

– Наука сенсофіліологіка шукає сенс захворювання, мету запалення в організмі, запитуючи себе: для чого організм захворів? Відтак моя методика здатна вилікувати безліч хвороб – від дитячого сколіозу до гіпертонії, – запевняє лікар.

І ЗІЙШЛО ПРОЗРІННЯ…

Олександр Харченко є прибічником учення всесвітньо відомого корейського професора, академіка Міжнародної академії наук Пака Джі Ву – засновника акупунктури Су Джок медицини (кисть-ступня). Якось у 1992 році Олександр Харченко вичитав з газети про Су Джок. Працював тоді головним лікарем профілакторію Луцького шовкового комбінату. І то треба було, щоби під час відрядження до Києва там виступав на семінарі з лекцією професор Пак Джі Ву. Пішов на семінар, заслухався. А далі стався доленосний випадок. Як їхав додому, на автостанції почув «Рятуйте!» На лаві конав чоловік. Олександр підоспів, як лікар.

– Я підбіг до бідолахи, почав реанімувати методами Пака Джі Ву, які поверхнево перейняв на семінарі. Туди-сюди натиснув на точки, круть-верть, як навчав корейський професор. І, о диво, чоловік оклигав, опритомнів і кричить на мене: «Ой, не давіть, мені боляче!» На мене ніби прозріння зійшло – виявляється, методика діє, воістину рятує людей, – пригадує Олександр. – Відтоді їздив на його семінари професора по світу.

ВИЛІКУВАВ ПАЦІЄНТКУ З КАНАДИ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ

Олександр надрукував 7 книжок і понад 20 посібників із власними теоріями сенсофізіологіки. Скажімо, «Швидка допомога в кишені, або довідник розумної людини», «Ритуал для схуднення», «Організм – це космічний корабель: як отримати в нього дозвіл на проникнення їжі та води», «Міні-планета в роті, або як використати жування жуйки для постійної реновації здоров’я».

– П’ять років тому пішов до тогочасного губернатора Бориса Клімчука – просив допомогти з друком своїх посібників-книжок для школярів,– пригадує лікар. – У голови ОДА була з дитинства хвора рука. Я на прийомі діагностував недугу, почав лікувати. Кілька маніпуляцій – готово. Клімчук руку піднімає, дивується, що не болить. «Ну, – каже, – дам гроші на книги. Бо ліпшого підтвердження, як зцілення, й не треба».

Методика Олександра Харченка вилікувала сотні хворих на столичному Майдані під час Революції гідності.

– У Київській адміністрації мав барну стійку і два стільці. То був мій лікарський кабінет, – пригадує. – Мене добре знали, бо лікував своїм методом.

Не дивно, що методикою професора Олександра Харченка зацікавилися в США та Канаді. До лікаря звернулася медик із канадського Монреаля. Жінка хворіла на рідкісну виразку кишечнику. Просила помочі, бо традиційні методи не допомогли.

– Уявіть, я лікував її через Інтернет по Skype, – каже Олександр. – Зробили відеосесію, розповідав їй: що і як робити. Вона виконувала мої вказівки. Таки допомогло.

У подяку іноземка запросила цілителя до Канади, щоб там прочитав низку лекцій зі свого вчення. Попередньо пообіцяла приїхати до Луцька з колегами з Нью-Йорка. Бо методика теж зацікавила лікарів США. Будуть обговорювати умови співпраці та виробляти необхідні папери.

Роман Жижара

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, луцьк, медицина, лікарня, хвороби
В тему