В центрі уваги

«Євродах»: усе про покрівлю та стіни на YouTube-каналі

«Євродах»: усе про покрівлю та стіни на YouTube-каналі

Луцька компанія «Євродах» заснована в 2000 році. А значить, уже 20 років клієнти зі всієї Волинської області мають змогу обирати якісну продукцію.

«У нас є все для облаштування та експлуатації дахів і стін. Зокрема ми займаємося продажем покрівельних матеріалів, мансардних вікон, комплектуючих елементів для покрівлі, стінових матеріалів тощо.

За ці роки змонтували більше як 500 покрівель, у т. ч. виправили недоліків монтажу сторонніх будівельників у близько 100 покрівлях. Ми гарантуємо якісний підбір матеріалів залежно від потреб клієнтів та умов експлуатації даху, аби уникнути зайвих витрат.

За 20 років діяльності підприємство отримало унікальний досвід із виконання робіт і комплектації дахів, тому запрошуємо вас будувати разом із нами. Я й моя команда готові поділитись цим досвідом з вами», – починає знайомство зі своєю компанією директор Микола Дацюк.

Трудовий шлях від майстра до головного інженера, а значить, досконале вивчення усіх етапів будівництва та безцінний практичний досвід допомогли Миколі Дацюку у створенні власного підприємства.

Статус директора не заважає йому час від часу одягати спецодяг, аби разом із робітниками тестувати продукцію, їздити на різноманітні семінари-тренінги, щоб бути в курсі усіх новинок будівельного ринку.

Капітал нового часу – це здатність діяти інакше

«У минулому 2018 році я був запрошений на семінар бізнес-партнерів компанії Mizol у Києві.

Що чекає світ у найближчому майбутньому? До чого готуватися і як домогтися успіху? Як перевершити конкурентів і розвиватися? Такими були основні теми, які розглядались під час заходу.

Серед інших мою увагу привернув виступ професора Києво-Могилянської академії Михайла Вінницького. Тепер вважаю його ідейним наставником проекту, який розпочав.

Чому я вирішив, що потрібно щось змінювати у своїй роботі? Тому що технології не стоять на місці, а капітал нового часу – це здатність діяти інакше, це креативність і співтворчість, тобто вміння знаходити партнерів та клієнтів, встановлювати з ними довірчі відносини і спільно вирішувати завдання й реалізовувати проекти», – розповідає Микола Дацюк.

Для створення і розвитку нового проекту були й економічні причини: зважаючи, наскільки зараз розвинувся будівельний бізнес багатоповерхівок, у певний момент потрібно було змінювати підходи до роботи, адже компанія «Євродах» більш зосереджена на продукції для приватного сектору.

Крім того, криза на українському будівельному ринку затягнулась, російський ринок закритий для українських виробників та експортерів, відчувається нестача робітників тощо.

«Я вибрав вектор розвитку – нова якість буття. Тому й народився цей унікальний проект, який я хочу презентувати своїм новим клієнтам та вже перевіреним друзям, із якими налагоджена ефективна співпраця», – розповідає Микола Дацюк.

У компанії «Євродах» з’явився інтерактивний сайт, на якому можна детально ознайомитись із продукцією та послугами, записатись на безкоштовну консультацію, знайти контакти та скористатись картою.

YouTube-канал «Євродах»: «Коротко про головне»

Зважаючи на потреби часу в нових інформаційних технологіях, Микола Дацюк ініціював створення YouTube-каналу інформаційно-пізнавального характеру.

«Першу частину нашого проекту ми втілили в життя надзвичайно швидко – за два місяці.

Для кого ми це зробили? Для будівельників, покрівельників, забудовників, для всіх тих людей, які будують власне житло.

Навіщо ми робимо такий масштабний проект? Щоб підняти культурний рівень вибору покрівельних та інших матеріалів. Тому що, на жаль, сьогодні люди приходять купувати продукцію, а їм нерідко «втюхують» дешеві будматеріали, якість яких зазвичай залишає бажати кращого. І це не в найгіршому випадку.

На моє глибоке переконання, людина повинна мати вибір, знати, чому різняться за ціною ті чи інші будматеріали, їх термін експлуатації тощо, – розповідає Микола Володимирович. – Так, для прикладу, в одному відео я чітко, на підставі державних документів, у яких зазначені державні будівельні норми, розповідаю про ті чи інші види металочерепиці Луцьк, терміни їх експлуатації тощо. До слова, ці документи можна зафіксувати з екрана, а потім роздрукувати, аби в подальшому не помилитися при виборі продукції».

Презентація компанії, а також об’єктів із вершини пташиного польоту за допомогою дрону, рекомендації, як зробити правильний вибір покрівельних плівок, мансардних вікон Луцьк, натуральної черепиці, металочерепиці, найважливіші моменти при встановленні вентиляції у будинку, поради з вибору покрівельника, відгуки клієнтів «Євродаху» – це лише деякі із надважливих тем, які ґрунтовно висвітлюють Микола Дацюк та спеціально запрошені експерти на YouTube-каналі Микола Дацюк.

«Зважаючи на мій досвід у будівництві, а це понад 40 років, я хочу поділитись ним із вами. Зокрема на каналі будемо говорити про облаштування та експлуатацію дахів і стін. Девіз наших сюжетів: «Коротко про головне». Теми відео на моєму каналі: натуральна керамічна черепиця, цементно-піщана черепиця, металочерепиця Луцьк, мансардні вікна, софіти, системи кріплення для даху, водозливні системи, горищні сходи, вентиляція будинку, системи лінійного водовідводу та багато чого іншого, – розповідає директор «Євродаху». – Переконаний, що якщо ми зможемо допомогти хоча б одній людині, то я буду щасливий, адже це означає, що працювали ми недаремно».

Цікаво, що на YouTube-каналі власні послуги презентуватимуть справжні майстри своєї справи: архітектори й дизайнери, покрівельники, муляри, спеціалісти з гідроізоляції, штукатури тощо.

«Усім цим людям я довіряю на 100 відсотків. Вони перевірені часом, виконують якісно свою роботу.

Тобто, зайшовши на канал, клієнти зможуть не тільки ознайомитись із нашою продукцією та отримати консультацію, а й одразу замовити проекти, майстрів, які виконуватимуть необхідні роботи. Погодьтесь, це надзвичайно зручно для людей», – впевнений Микола Дацюк. – Отже, заходьте на YouTube-канал Микола Дацюк, шукайте необхідну інформацію, коментуйте, ставте лайки та підписуйтесь на канал! А ще обов’язково тисніть на дзвіночок, щоб отримувати повідомлення про вихід нового відео!»

Унікальна візитівка із QR-кодом – від компанії «Євродах» Луцьк

Аби клієнти могли швидше і простіше дістатися до компанії та заздалегідь ознайомились із продукцією, Микола Володимирович з однодумцями створили унікальну візитівку із QR-кодом, у якому закодовано посилання в Google і YouTube на компанію.

Наразі візитівку розміщено навіть на відео на YouTube-каналі Микола Дацюк, відтак ви може просканувати QR-код просто з екрана мобільного пристрою чи монітора комп’ютера чи ноутбука, а можете зробити відеозахват екрана та роздрукувати візитівку для подальшого користування.

«Для користування нашою візитівкою з QR-кодом варто зайти у Viber, де є функція сканування коду. Після сканування QR-коду ви потрапляєте на сторінку нашого сайту https://eurodach.lutsk.ua/, де можете залишити відгук чи зателефонувати, скористатись картою Google для безперешкодного і швидкого потрапляння до нашого офісу, а також поділитися цією інформацією з вашими друзями.

Наостанок хотів би висловити особливу подяку за участь у створенні цього проекту Юрієві Сосіцькому (менеджеру компанії «Євродах»), веб-студії WEBMaestro, контент-менеджеру Едуардові Савоніку, СЕО-менеджеру Ярославу Загоровцю та учасникам АТО: відеоінженеру Валентинові Ліщуку та оператору дрона Кирилові Гриньку, адміністратору YouTube-каналу Анатолієві Салюку», – резюмував Микола Дацюк.

Крім тематичних, у нас будуть і інші відео, перше з яких ми презентуємо на День Незалежності України. Далі буде цікаво. Чекайте!!!

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, дім, Ремонт, Інтер'єр, будівництво, вікна
В тему