31 Січня 2018
Новини

Діти в одній зі шкіл США вчаться у Гогвортсі

Діти в одній зі шкіл США вчаться у Гогвортсі

Учитель зі штату Орегон (США) Кайл Хаблер перетворив звичайну класну кімнату в чарівну країну Гаррі Поттера.

Коли Кайлу дали нову класну кімнату, вона здалася йому занадто простою і похмурою. Тоді в голові вчителя з’явилася геніальна ідея. Він, як справжній фанат книг про юного чарівника Гаррі Поттера, вирішив оформити клас у стилі аудиторій знаменитої Академії чарів та чаклунства Гогвортс.

Протягом п’яти тижнів креативний педагог займався ремонтом і створенням унікального інтер’єру класу. Всі деталі та предмети він виготовляв власними руками або купував за свій рахунок. Частину «магічних реліквій» молодий учитель взяв з особистої колекції, яку він збирає ще з підліткового віку.

Над дверима класу висить табличка «Платформа 9¾», яка натякає учням на те, що зараз вони потраплять у магічний світ.

У класі можна побачити Розподільчий Капелюх, набір для квідичу, шахи, «зілля», сов, а також магічні книги. Звичайно, на стінах розвішані прапори усіх чотирьох факультетів. Зрозуміло, що й сам викладач підтримує казкову атмосферу, використовуючи замість указки чарівну паличку.

Хаблер зазначає, що серія книг про Гаррі Поттера вразила його. Діти часто почувають себе некомфортно в школі. А історія про хлопчика, який вижив, – здатна відірвати їх від реальності.

Результат старань педагога вийшов приголомшливим. Звичайна класна кімната в пересічній американській школі перетворилась у справжню декорацію із фільму про Гаррі Поттера. Діти, побачивши цей магічний світ, були просто в захваті.

Коли вчителя питають, навіщо були такі старання, він відповідає: «Я хотів цього року по-справжньому здивувати своїх учнів і примусити їх щодня приходити в клас із хвилюванням».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему