31 Січня 2018
Новини

Жорстоко ґвалтували дружину за «гріхи чоловіка»

Жорстоко ґвалтували дружину за «гріхи чоловіка»

Про цю історію стало відомо в кінці минулого року, але тільки зараз вона почала набирати обертів, так як нещасна жінка вирішила домагатися покарання для своїх кривдників, передає «Корупція.Інфо». Ґвалтівники заявляли, що таким чином молода багатодітна мама розплачується за гріхи свого чоловіка, який служив поліцейським.

У Дагестані група з 9 осіб протягом півроку знущалася над жителькою селища Новолак Асіят Саідовою. Ґвалтівники не лише змушували жертву виконувати всі свої примхи, але знімали відеоролики та демонстрували їх усім знайомим. Також цими відео вони погрожували молодій мамі, заявляючи, що якщо вона поскаржиться чоловікові або в правоохоронні органи, то вони покажуть їх односельчанам. 

Після всіх принижень жінка вирішила накласти на себе руки (незважаючи на те, що має малолітніх дітей), усе продумала і залишила передсмертну записку. Виконати план із самогубства їй завадили випадкові люди.

Вчинити суїцид жінка задумала після того, як її чоловік про все дізнався та подав на розлучення.

Багатодітна мати назвала імена всіх своїх кривдників. Єдиними, хто її підтримав та переконав подати заяву до поліції, були батьки Асіят.

Наразі слідчий комітет розслідує відповідну кримінальну справу, поки серед підозрюваних тільки четверо – Малік Омарасхабов, Магомед Абдулаєв, Магомед і Мухтарахмед Хабібов. А ось заступника начальника кримінального розшуку Давида Магомедова порахували в цій історії лише свідком. Адвокат жінки передбачає,що Магомедов уникне покарання, так як у невеликій республіці багато вирішують «гроші та зв’язки». Односельці розповідають, що родичі Магомедова намагаються знайти шляхи до Асіят, щоб та зняла своє звинувачення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему