11 Грудня 2017
Новини

Через 12 днів інопланетний вірус знищить Землю - вчені

Через 12 днів інопланетний вірус знищить Землю - вчені

Астрономи з Індії заявили, що 23 грудня настане кінець світу.

Вчені з Делі вважають, що незабаром на Землі пошириться вірус, який зможе знищити все людство буквально за лічені дні. Що саме стане його джерелом достеменно невідомо, повідомляють закордонні ЗМІ.

У дослідженні наголошується, що не так давно індійські астрономи помітили космічний об'єкт, відсутній в базі NASA. Передбачається, що саме з нього на нашу планету і потрапить смертельний вірус.

Раніше повідомляв, що англійський фізик-теоретик і популяризатор науки Стівен Хокінг передбачив загибель людства до 2600 року. На думку вченого, населення Землі буде продовжувати рости, споживання енергії - все більше збільшуватися і в результаті планета разом з оточуючими її тканинами перетвориться в «палаючу вогненну кулю»

Єдиний вихід для людства, яке бажає уникнути зникнення, Хокінг бачить в освоєнні інших планет. В якості «нового будинку» фізик пропонує розглянути Альфу Центавру - найближчу до Сонячної системи зірку. Саме під її світлом може зародитися придатна для життя планета, стверджує вчений.

На думку Хокінга, цю мету можна буде досягти за умови реалізації проекту Breakthrough Starshot - концепції флоту міжзоряних космічних кораблів, які використовують світлове вітрило. Вчений виступає в ролі члена ініціативної ради цієї інженерної програми і закликає інвесторів активніше вкладатися в неї, щоб "врятувати людство від катастрофи".

До слова, це вже не перше страшне передвістя від астрофізика зі світовим ім'ям. Раніше Хокінг попередив, що роботи стануть новою формою життя і вб'ють людей, до цього передрік кислотні дощі і киплячі океани через зміни клімату на Землі. А рік тому він стверджував, що людська цивілізація припинить своє існування в найближчу тисячу років через ядерну війну, генетично створений вірус або через дії штучного інтелекту.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему