1 Грудня 2017
Новини

Ексклюзивний гороскоп на грудень 2017 року для всіх знаків зодіаку

Ексклюзивний гороскоп на грудень 2017 року для всіх знаків зодіаку

Яким буде грудень для усіх знаків зодіаку, повідомляє astro.in.ua .

Овен

Творчий і професійний успіх супроводжуватиме Вас увесь грудень. Причому що ближче до кінця року, то ймовірність визнання Ваших заслуг стає вищою. Весь місяць Ви будете активно працювати над досягненням найбільш амбітних цілей. Ваша неймовірна цілеспрямованість і честолюбство приведуть до вершин професійної майстерності. До святкових корпоративів Ви обов’язково отримаєте належні Вам нагороди, звання та почесті. І, звичайно, фінансову винагороду. Премія створить прекрасний настрій для зустрічі Нового року.

Представників творчих професій охопить натхнення. Нові ідеї і проекти спонукають розширити коло знайомих і зв’язки. Багато Овнів зможуть плідно працювати над утіленням у життя цікавих планів, подорожувати й обговорювати із закордонними колегами перспективні інвестиції і стратегію експансії. Творчі турне, виступи перед великою аудиторією, презентації своїх здібностей – усе це прихильно сприйматиметься найширшим колом глядачів, слухачів і шанувальників Вашого таланту.

З близькою людиною можливі тертя на початку місяця. Згладити неприємності допоможе подорож. Якщо ж Ви самотні, уважно придивіться до тих, кого зустрінете під час Ваших мандрівок: є ймовірність перспективного знайомства.

Але будьте обережні зі здоров’ям. До кінця грудня в найменш відповідний момент вірус може укласти в ліжко. Подбайте заздалегідь про профілактику, зміцнення імунітету. Не зловживайте продуктами, шкідливими для здоров’я. На початку місяця підвищена небезпека заподіяння фізичної шкоди, нападу кримінальних елементів. Тому ходіть акуратно в темний час доби, носіть засоби захисту.

Телець

Завершення року відзначено плідним і вельми приємним спілкуванням з друзями, а також купою перспективних знайомств. Люди, які з’явились у Вашому житті, незабаром принесуть чимало користі як у діловому, так і в особистому плані.

У більшості Тельців останнього місяця року вдало складаються партнерські відносини. Крім теплої і довірливої атмосфери в сім’ї, можливі відчутні доходи «другої половинки». А перед прийдешніми святами додатковий прибуток виявиться досить до речі. Але Вам слід ретельно подбати про безпеку Вашої коханої людини, оскільки існує загроза для її здоров’я.

Перша декада місяця сприяє вирішенню найскладніших питань, що стосуються нерухомості. Обов’язково підключіть досвідчених юристів при укладанні угоди купівлі/продажу або оренди приміщень, і тоді Ви зможете не тільки отримати відмінний дохід, а й уникнути будь-яких маніпуляцій і обманів, які, до слова, дуже ймовірні.

У грудні Ви вдало проявите ділові якості, отримаєте чималий дохід від творчої діяльності. Принесуть матеріальну вигоду поїздки і контакти із зарубіжними партнерами.

В цей же період може виникнути якась небезпека для Вашої оселі, тому варто потурбуватися заздалегідь про страхування Вашої власності, акуратне використання газу й електрики, дотримання техніки безпеки.

Перед самим Новим роком можливе послаблення здоров’я. Не виключено, що свята Ви проведете в ліжку. Краще завчасно потурбуватися про імунітет і профілактику хронічних загострень. В останній декаді грудня Ви будете не настільки скрупульозні в дотриманні різних правил і, поспішаючи у передноворічних справах, ризикнете, наприклад, порушити Правила дорожнього руху. Втім, певна удача і Ваш талант переговірника допоможуть уникнути штрафів. Вдалої зустрічі Нового, 2018-го, року!

Близнюки

Ваші успіхи на роботі не дають спокою багатьом заздрісникам. Не виключено, що будуть плестись інтриги, і краще не ділитися з колегами своїми досягненнями та перемогами на любовному фронті. До речі, в третій декаді місяця самотні Близнюки зможуть знайти свою любов у соціальних мережах або на вулиці.

Останній місяць року зажадає від Вас уваги до свого здоров’я. Корисно почати зміцнення імунної системи. Крім того, існує небезпека травмуватися, тому в грудні будьте обережні під час ожеледиці та за кермом.

Кінець грудня буде відзначений важливими професійними досягненнями, і всі обставини складуться найкращим чином для підвищення по службі. Нова керівна посада чи інша вигідна робота стане хорошим стартом для майбутнього року. Відносини в колективі налагодяться, а начальство буде до Вас дуже прихильним.

Комунікабельності в цей час товариським Близнюкам не позичати, безліч контактів і зв’язків виникнуть як у діловій сфері, так і в особистому житті. Ваша поведінка може викликати невдоволення у партнера і негативно відіб’ється на відносинах. У цей період рекомендується утриматися від прийняття різких і кардинальних рішень, краще використовувати будь-яку можливість для спільного відпочинку. Спільність інтересів, прояв знаків уваги один до одного, безумовно, зблизять Вас, допоможуть пережити складнощі.

Тим, хто шукає роботу, вдасться отримати хорошу вакансію. А керівникам усіх рангів зірки радять придивитися до претендентів – серед кандидатів обов’язково знайдуться відмінні працівники, які принесуть наступного року велику користь для спільної справи.

Рак

Грудень підходить для старту багатьох починань. Успішними виявляться захоплення, пов’язані з медициною, оздоровленням, технікою, тваринами. Завершення року буде насиченим і принесе більшості Раків яскраві події в особистому житті. У другій декаді грудня у Вас розгориться полум’я почуттів до вельми впливового партнера. Можливо, Вас накриє феєричний службовий роман. Якщо ж обранець поки не готовий дарувати «мільйон червоних троянд» і «золото-діаманти» – не поспішайте з відмовою, оскільки зірки обіцяють, що поруч із Вами його чекає великий фінансовий успіх.

Що стосується роботи, то в грудні Ви отримаєте заслужену винагороду за старанність, виявлену протягом року. У другій декаді чекайте підвищення зарплати або кар’єрне зростання. Також буде багато робочих поїздок, відряджень, зокрема і закордонних. Непогано зайнятися ремонтом, відновленням інтер’єру або придбанням побутової техніки.

Єдиним мінусом грудня можна вважати Ваше слабке здоров’я, тому слід заздалегідь подбати про зміцнення імунітету і поберегти себе в зимові холоди.

Третя декада порадує як власними успіхами в публічних виступах, так і маленькими перемогами вашої дитини – це будуть успішне складання сесії або творчі досягнення, вихід на новий рівень у спорті, навчанні, опануванні іноземної мови і т. д.

Лев

Сім’я, домашнє вогнище і коло рідних людей допоможуть позбутися від внутрішньої тривожності й налаштуватися на зустріч новорічних свят. Останній місяць року принесе Левам багато радості від спілкування з близькими. Проявіть прекрасні якості сім’янина і вихователя, властиві Вам. Тим, хто давно замислювався про поповнення сімейства, слід повернутися до цього питання: зачаття цілком імовірне. Якщо Ви відключитеся від робочих проблем і поринете в свій мікросвіт, турботу про дітей, роздуми і побудову планів на майбутнє, то знайдеться безліч радощів у грудневих буднях. А для виступів на публіці, презентацій, конференцій, майстер-класів – саме час.

А ось побудова кар’єри та амбітні плани слід відкласти. На роботі можуть виникнути неприємності, тертя з колегами і навіть звинувачення в якихось недоліках у роботі. Бережіть нерви, інакше стреси стануть причиною хвороби. Найкраща рекомендація – максимальна концентрація на трудових завданнях, відповідальність і гнучкість. Можна відправитися в турне або, навпаки, зануритися в навчання, опанувати нові навички або методики, які стануть у пригоді в подальшому. Для благодійності, волонтерської діяльності також підходять ці дні.

Щоб не підвело здоров’я, подбайте завчасно про зміцнення імунітету, профілактику застуд і правильний режим харчування і відпочинку.

У другій декаді грудня вдасться вигідно вирішити питання з нерухомістю, якщо проявити старанність. А напередодні Нового року можна налагоджувати відносини з батьками, готуватися до теплих сімейних свят.

Діва

Прикрашання будинку, придбання милих дрібничок і корисних аксесуарів для затишку, особливо якщо покупки робити разом з дітьми, – ось рецепт грудневого умиротворення і гарного настрою.

Останній місяць року стане для Дів несподівано складним і нервовим, коли дрібні негаразди і зрив планів будуть випробовувати пунктуальних Дів на міцність. Багато що піде не так, як було задумано, і Вам доведеться в авральному режимі підшукувати гідну альтернативу тому, що було заплановано, але не склалося. Не турбуйтеся, Ви зараз можете розраховувати на підтримку батьків і когось із друзів.

Дехто з Дів скористається вдалим збігом обставин і купить автомобіль. Якщо коштів не вистачає, не поспішайте брати кредит, краще попросіть допомоги у ближнього оточення – сестра, брат або друг обов’язково допоможуть. Зірки вказують на можливість переїзду, правда, недалеко – в межах міста або області.

У цей час можна встигнути «вскочити на підніжку поїзда» і провести віртуозну операцію з нерухомістю: вигідно продати чи придбати квартиру Вашої мрії. Взагалі, посередницькі послуги стануть у грудні гарною підмогою в зміцненні бюджету і забезпеченні чудових свят.

Щоб зустріти 1 січня у всеозброєнні, не беріть близько до серця зміни обставин і заздалегідь зміцнюйте імунітет. Не забувайте, що сюрпризи можуть не тільки призвести до стресу, але і доставити багато приємних моментів, тим більше напередодні Нового року. Не виключено, що на порозі новорічних свят Ви відчуєте нездужання, і це також накладе певні обмеження на Ваші плани. Та загалом зірки Вам сприятимуть. І щоб у цьому переконати розважливих Дів, доля готова піднести приголомшливий подарунок – великий виграш.

Терези

Тим, хто в листопаді не встиг запастися подарунками на новорічні свята для друзів і рідних, можна використовувати перші два тижні грудня для цікавих, корисних і вигідних покупок. А в середині місяця Ви знайдете щось зовсім ідеальне для домашнього інтер’єру і зробите цінне придбання. Можна успішно оновити техніку (телефон, планшет, ноутбук, наприклад) або якось апгрейдити авто.

Завершення досить вдалого для Терезів року буде минати в звичайній грудневій суєті. Пощастить тим, хто зайнятий у сфері торгівлі: вдасться отримати хороший прибуток. У другій декаді успішно пройдуть переговори, з хорошим доробком на майбутній рік.

Багато Терезів напередодні свят можуть розраховувати на підвищення зарплати або виплату заохочувальних премій – ваша робота, безумовно, заслужила позитивну оцінку. Хтось  отримає вигідну пропозицію змінити місце роботи на більш престижне. Не поспішайте, у Вас буде час обдумати цю ідею.

Самотніх Терезів у передноворічній романтиці може чекати цікаве знайомство. Але тільки за Вами залишається вибір – зустрічати з цією людиною улюблене свято або відкласти розвиток відносин на січень 2018 року.

Деякі Терези зважаться на переїзд, і Новий рік зустрічатимуть уже на новому місці проживання. Будь-які операції з нерухомістю після 20 грудня будуть вдалими.

У загальній передноворічній метушні не варто залишати машину без нагляду, особливо в другій декаді грудня. Та й переміщатися по місту краще розмірено, обережно, суворо дотримуючись правил вуличного руху. Ви ж не хочете зустрічати Новий рік на лікарняному ліжку або в травмпункті?

Скорпіон

Грудень ознаменується дуже вигідною торговою операцією, виплатою високих відсотків за депозитом, вдалими інвестиціями або великим прибутком від якогось забутого проекту. Тому Ви зможе витратитися ще й на дорогий девайс для себе. Деякі Скорпіони придбають дорогу та престижну річ, наприклад, автомобіль, а допоможе в цьому брат або сестра – їхня фінансова підтримка виявиться досить доречною. «За позику віддяка», тому постарайтеся подбати про їхнє здоров’я: існує небезпека ДТП, пов’язана з братом/сестрою.

Події грудня здатні істотно виснажити Ваш сімейний бюджет. Потрібно знаходити приховані фінансові резерви, придумувати додаткові заробітки, і багатьом Скорпіонам пощастить у цьому. До традиційних передсвяткових покупок додадуться витрати, пов’язані з навчанням, дітьми, домашніми вихованцями і Вашими захопленнями. Комусь доведеться оплачувати курси іноземної мови, комусь – робити «черговий транш» за навчання в інституті, комусь  – терміново лікувати хвору кішку, комусь – купувати за дуже вигідною ціною унікальний експонат у колекцію.

Завоювати довіру керівництва не становитиме особливих труднощів, і можна розраховувати на підвищення зарплати або хорошу премію до свята. Зростає авторитет і серед колег. Для безробітних – дуже хороший період для пошуку роботи. Груднева суєта не відніме у Вас багато енергії. Ви будете, як і раніше, в тонусі, і Вашій працьовитості і старанності в авральні періоди буде багато хто заздрити. 

Стрілець

Завершення року буде вдалим для творчості, подорожей, зарубіжних контактів. Ваша впевненість і енергійність дозволять провести блискучі презентації, яскраво виступити на публіці, завоювати любов шанувальників. Багато листопадових тенденцій продовжиться і в грудні. Істотно розширяться горизонти, забезпечуючи надійний старт майбутнього року багатьох перспективних проектів.

Більшості Стрільців запам’ятається грудень як час покупки дуже вигідних, дорогих, яскравих, престижних речей. Справжнім подарунком до Різдва стануть хороші відносини зі старшими родичами, вищими за посадою колегами, відомими особистостями. Отримати хороший прибуток зможуть і ті, чия діяльність пов’язана з доброчинністю, митницею, морськими операціями, секретною роботою, творчістю, використанням фізичних і зовнішніх даних.

Напередодні свята вдалими виявляться інвестиції, можливий значний дохід за депозитами. Прибуток можна сміливо витратити на заздалегідь продуману велику покупку і з радістю зустрічати Новий рік.

У цей час є ризик охолодження відносин з друзями. Через Вашу запальність і несправедливі звинувачення можна втратити їхню довіру (на час або назавжди), тому краще тримайте емоції під контролем і не кажіть образливих слів.

Зате в домашньому колі атмосфера дуже тепла, і Новий рік Ви зустрінете в любові, розумінні та хорошому настрої.

Непередбачена зміна планів затьмарить передноворічний настрій. Можливо, через Вашу любов до екстриму доведеться відновлювати здоров’я: період травмонебезпечний, для катання на лижах і сноуборді категорично не підходить.

Одиноким Стрільцям останні дні року, що минає, краще провести на самоті, над реалізацією творчих проектів, а не в компанії або пошуках партнера.

Козеріг

Головна порада грудня для Козерогів – стримати активність і звернути увагу всередину себе. В цьому Вам допоможуть регулярні заняття йогою, медитації, різні духовні практики або просто відокремлений відпочинок, який відновить сили і наповнить новою енергією.

Завбачливість Вам буде потрібна на роботі. Велика ймовірність фінансового обману, штрафів, перевірок з боку податкових органів. Приведіть у порядок документацію і не вступайте в ділові та грошові афери.

Неоднозначним буде і робочий клімат. На тлі довіри начальства і його заступництва Вас чекають інтриги колег, брехня, наклеп таємних ворогів. Усе це може призвести до того, що робота буде не в радість. Але не опускайте руки – саме в Ваших силах повернути ситуацію в кращу сторону! Сконцентруйтеся на робочих цілях, будьте бездоганні в справах і спілкуванні, покажіть усім свою працьовитість і уважність.

У грудні зірки рекомендують Козерогам бути гранично уважними, обережними і розсудливими. Це стосується в першу чергу здоров’я! У першій і в другій декадах місяця самопочуття може підвести, і якщо не звертати уваги, не вживати заходів, то до кінця грудня Ви можете серйозно розхворітися. Виключіть екстремальні види спорту, захищайтеся від переохолодження, бережіть себе! І при перших ознаках хвороб – лікуйтеся, щоб не посилювати стан.

На тлі «штормів» на роботі, порадують відносини в родині. Ви отримаєте підтримку домочадців, Ваші стосунки з дітьми, друзями, старшими родичами перебувають у повній гармонії. У другій декаді місяця зірки рекомендують проводити більше часу з дітьми, частіше говорити з ними «по душах», відпочивати разом.

Водолій

«Біла смуга» в житті, яка чітко окреслилася в листопаді, продовжує радувати. Але зараз експансія і багатогранні прояви зовнішнього успіху поступово змінюються глибокими особистими почуттями, творчим настроєм, переміщенням акцентів на духовне життя. Практично до передноворічного тижня Водолії будуть перебувати в радісному настрої.

Багато цінної інформації надходитиме в цей період завдяки зв’язкам, які виникли в листопаді. Доведеться виступати в якості посередника у вирішенні непростих питань. Але що ближче Новий рік, то більше тягнутиме до творчості, духовного вдосконалення, осягнення езотеричних наук, заглиблення в психологію, астрологію, нетрадиційні методи лікування.

Хороша інтуїція, винахідливий розум, уміння вирішувати складні завдання оригінальним, нестандартним чином, як і раніше, затребувані на роботі. Ви маєте повагу у начальства і колег, і Ваші таланти дозволяють успішно вирішувати тривалі проблеми: роз’їздів, відряджень, контактів у перші дві декади в достатку у Вашому робочому графіку.

Багатьом Водоліям у цей період можуть відкритись якісь таємниці, пов’язані з їхнім минулим або подіями з іншими людьми. Проявляться приховані помисли та причини якихось вчинків. Дружнє знайомство може перерости в щось більше.

Самота в кінці грудня дозволить уникнути всіх стресів і благотворно відіб’ється на Вашому здоров’ї. Але є небезпека, що Ви будете змушені перебувати в колективі й не зможете впоратися з напливом роздратування, радикальним настроєм, бажанням зробити все по-своєму.

Когось засмутить новина про погіршення умов роботи, і стрес призведе до хвороби. А хтось може не розрахувати свої сили на корпоративі, й Новий рік доведеться зустрічати в поганому самопочутті. Чи сподобається така поведінка Вашій «другій половинці»? Звісно, що ні.  Якщо ж проявити у всьому помірність і терпіння, можна уникнути в кінці року будь-яких проблем – і в стосунках, і зі здоров’ям.

Риби

Рибам-керівникам зірки рекомендують саме в грудні шукати нових співробітників. Вони будуть чесними й працьовитими. А якщо Ви самі зайняті пошуком роботи, грудень подарує Вам прекрасну посаду з відмінним колективом і гідною заробітною платою. Чекайте також фінансову допомогу від мами чи батька партнера.

Продовжуйте цілеспрямовано працювати, і тоді відбужеться новий виток успіху: в 10-х числах грудня Вам можуть запропонувати підвищення по службі, а довіра начальства підкріпиться надбавкою до зарплати. Але навіть це ще не все: до кінця місяця у Вашій долі третій акорд успіху – нове визнання і слава, якими Ви будете винагороджені за властиві Вам старанність і відповідальність.

У грудні Ви зосередите свою увагу на вирішенні робочих питань. Завершальний місяць року принесе Вам удачу в справах, незважаючи на те, що на його початку Ви будете дещо неадекватно оцінювати ситуацію на роботі й перебільшувати свої можливості. Надалі честолюбство й амбітність стануть більш конструктивними, що і проявить себе закономірним успіхом.

Вас гідно оцінять, Вам дістануться слава й почесті. Ваш проект обов’язково буде затверджений. Професійний успіх супроводжуватиме успіх соціальний. Проте амбіції будуть диктувати, що всього цього недостатньо, що Вам дано менше, ніж повинно бути. Не варто йти на поводі у таких думок, особливо приймати якісь рішення зопалу. Зараз не час змін, насолодіться успіхом, тим більше, що грудень підготував для Вас цілу плеяду удач.

Проявивши пильність на початку і наприкінці грудня, Ви уникнете травм, а прекрасне здоров’я дозволить насолодитись успіхом і майбутніми святами! 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему