1 Грудня 2017
Новини

Назвали 8 маловідомих фактів про порно

Назвали 8 маловідомих фактів про порно

Не таємниця, що на сьогодні секс-індустрія є найбільш прибутковою сферою бізнесу. Вона давно обійшла високі технології, торгівлю та навіть саму сферу розваг. 

До секс-розваг, що є найпопулярнішими у світі, входять: вулична проституція, стрип-клуби, секс по телефону і порнографія. Отже, кілька маловідомих фактів та цифр саме про «полуничку» на відео- та фотоносіях.

  1. Щороку у світі виробляють 13 000 «фільмів для дорослих», які приносять більше 13 мільярдів доларів доходу. Для порівняння: весь Голлівуд випускає 507 фільмів щороку, які приносять лише 8,8 мільярда доларів.
  2. Кожної секунди 30 000 000 користувачів переглядають порно в Мережі. Тобто близько 30 мільйонів людей дивляться порно просто зараз.
  3. Найдинамічніший жанр порно в світі – «підліткове порно». Слово «підліток» є найпопулярнішим у пошукових системах усього світу. Про це свідчать цифри: за три роки кількість «підліткового порно» збільшилася втричі.
  4. 98 % усієї порнографії у світі виробляється у Сполучених Штатах Америки. 
  5. Майже половина всієї інформації в Інтернеті – це порно або пов’язаний із сексом контент.
  6. Дослідження учених показало, що більшість представників сильної статі вперше дивиться порно у віці 10 років.
  7. У США порноіндустрія заробляє більше коштів, аніж уся Національна футбольна ліга, Національна баскетбольна асоціація та Головна ліга бейсболу, узяті разом.
  8. У Північній Кореї покаранням за перегляд порно є... смертна кара! 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему