30 Листопада 2017
Новини

Українки виграли першу бронзу на Кубку світу з біатлону

Українки виграли першу бронзу на Кубку світу з біатлону

Українська жіноча збірна з біатлону вдало провела індивідуальну гонку на першому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді. Українка Юлія Джима вперше цього року піднялася на подіум, посівши третє місце, повідомляє isport.ua.

Валентина Семеренко та Юлія Джима стартували практично одночасно. Разом пройшли всі вогневі рубежі без промахів і, коли фінішували, посідали перше і друге місця. Щоправда, відразу після українок фінішувала білоруська спортсменка Надія Скардіно, у якої був кращий результат, аніж у Джими й Семеренко. Трохи пізніше українських спортсменок посунула в таблиці норвежка Сюнневе Сулемдаль. Таким чином, Юлія Джима посіла 3-є місце, а Валя Семеренко стала 4-ю.

Інші українські спортсменки провели гонку не так добре, як лідери збірної. Ірина Варвінець не промахнулася ні на одному вогневому рубежі, але її швидкість ще далека від оптимальної, тому вона посіла лише 28-у сходинку. Анастасія Меркушина зробила два промахи, і її результат був 37-й, а сестра Валі Семеренко Віта замкнула очкову зону на 40-му місці після трьох промахів. Останньою з українок стала Олена Підгрушна, яка показала тільки 58-й результат.

Естерсунд. Індивідуальна гонка. Жінки. Трійка призерів.

Надія Скардіно 42:57,4

Сюнневе Сулемдаль +2,9

Юлія Джима +12,0

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали