30 Листопада 2017
Новини

«МастерШеф-7»: учасники побилися просто на кухні

«МастерШеф-7»: учасники побилися просто на кухні

ЕКСКЛЮЗИВ: Бійка учасників, сімейний скандал та чому герої ігнорували дзвінки Ектора? Що відбулось у 28-му випуску кулінарного шоу, який вийшов у ефір 29 листопада?

Вітаємо на кухні «МастерШеф-7»! Тут завжди енергійно та пристрасно! Сайт t1.ua – Твій портал уже розповів вам про трійку фіналістів, скандал через посуд та ненаситність Ектора. Ми знову підібрали для вас найцікавіші моменти.

28-й випуск розпочався з голосування. В ефірі команда синіх, керівником якої виступив Олексій Мазніцин, програла групі Троцького. Відповідно, герої повинні були обрати тих, чиї дії призвели до поразки. З голосування із чорними фартухами вийшли Юлія Морозенко та капітан Олексій Мазніцин.

Найяскравіший момент: пісня «We will rock you»

Для першого туру кухарів розділили на три команди. Так як Троцький здобув перемогу в попередньому конкурсі, йому не просто доручили бути капітаном, а і дозволили обирати опонентів. Отож командування на себе взяли Женя Білий та Наталія Чуприк.

Учасники билися просто на кухні, на імпровізованих рингах. Першим завданням було у експрес-раундах приготувати прості страви. За кращу роботу представники команд забирали інгредієнти для основних страв азійської кухні.

Найяскравішим моментом конкурсу стала підтримка учасників. Доки одні працювали на рингу, інші підтримували їх зі своїх робочих місць. Багато шуму наробили Мазніцин та Лизо, проспівавши невмирущий хіт усіх переможців «We will rock you».

В результаті фортуна відвернулася від Володимира і він одягнув на себе чорний фартух.

У номінації «Найгучніший сімейний скандал» перемагає Троцький та Морозенко

У битві чорних до Олексія та Юлії приєднався Троцький.

Сценаристи проекту не втомлюються фантазувати! Змагання слабких було особливо веселим. Мазніцина, Троцького та Морозенко запхнули в одну крихітну телефонну будку. Проте конкурс вийшов би ще крутішим, якби поряд з Олексієм у буді опинились інші здоровили Максим Лизо та Михайло Грушецький.

Мало того, що три досить великі людини товклися в коробочці площею 1 кв. м, так ще й їм постійно надзвонював Ектор. Якщо спочатку гравці слухняно відповідали на дзвінки судді, то потім почали просто його ігнорувати.

І якщо у першому конкурсі герої виходили на ринг, аби позмагатись у кулінарній майстерності, то тут, навіть без гонга, Рижа та Троцький ледь не повбивали один одного. В той час Олексій знову вразив усіх своїми джентльменськими манерами.

Щодо Рижої та Вови, то вже всі давно помітили, що ці двоє схожі на сімейну парочку, яка постійно сперечається. Однак у них є чого повчитися! Що би не відбувалося на конкурсі, вони йшли на вердикт друзями.

Незважаючи на часті суперечки, які ледь не доходили до бійок, трійка справилася із завданням.

Хто покинув проект?

Як ми і передбачали минулого тижня, проект покинула Юлія Морозенко. Її страва була непоганою, проте виявилася гіршою, ніж роботи конкурентів.

Що покажуть у наступній програмі?

Залишилося дев’ять учасників. З анонсу стало зрозуміло, що на майданчик завітають вишукані іноземні гості, замовлення яких було дуже тяжко зрозуміти. Також після першого конкурсу в «чорних фартухах» опинилось аж декілька учасників. Серед тих, кого ми встигли побачити у чорному, – Максим Лизо, Єлизавета Сподобець, Олексій Мазніцин та Наталія Чуприк. Імовірно, герої отримали чорне після першого конкурсу, в якому повинні були приготувати десерти.

Хто опиниться у зоні ризику?

Найімовірніше, наступного тижня проект покине Максим Лизо, Олексій Мазніцин чи Наталія Чуприк. Як відомо, Єлизавета Сподобець увійде у трійку фіналістів.

Також вам буде цікаво:

«МастерШеф-7»: відомі імена трійки фіналістів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему