29 Листопада 2017
Новини

«МастерШеф-7»: відомі імена трійки фіналістів

«МастерШеф-7»: відомі імена трійки фіналістів

ЕКСКЛЮЗИВ:  Ненажера Ектор, скандал через посуд і розкрита інтрига сезону. Що ще відбулось у 27-му випуску шоу, який вийшов у ефір 28 листопада?

Вітаємо на кухні «МастерШеф-7»! Тут завжди гаряче та спокусливо. Сайт t1.ua – Твій портал знову розповість вам, що відбулось у випуску, та титулує учасників.

У номінації «Кращий асистент» перемагає Юлія Морозенко

Замість декількох маленьких конкурсів, цього разу кулінарам влаштували одне мегазмагання, яке проходило в три етапи. Капітанами стали Олексій Мазніцин та Володимир Троцький. Першим завданням учасників було заробити якомога більше грошей за правильне приготування заданих страв. Як виявилося, Наталія Чуприк та Юлія Морозенко не знають, як пекти ромову бабку. Варто зазначити, що дівчата неабияк поскандалили через посуд. Пані Чуприк чомусь вирішила, що Морозенко не проти грати роль її особистого асистента. Непрофесійність жіночок завадила команді синіх під керівництвом Олексія здобути перемогу.

В результаті червоні (група Троцького) заробили 4200 гривень, а сині фінішували із сумою 3200.

Найяскравіший момент: ненажерство Ектора

В попередньому випуску ми сміялися над тим, що кухарі «МастерШеф-7» недоїдають на майданчику. Проте, крім учасників, які запихалися сирими профітролями, цього разу глядачі помітили і звірячий апетит Ектора. Суддя не просто залюбки куштував страви, які приготували герої, а і з апетитом поглинав їх навіть після вироку.

Далі герої скуплялися в магазині та робили заготовки для виїзного конкурсу. В результаті перемогла команда Троцького. Заробіток на вуличній їжі синіх становив 8946 гривень, а червоні здобули 9056.

Хто одягне чорні фартухи?

З анонсу 28-го випуску стало зрозуміло, що чорні фартухи надінуть Юля та Олексій. Якщо пані Морозенко заслужено вбрала чорне, то Мазніцин, найімовірніше, сам зголосився на фартух, бо вкотре почуває провину за поразку своєї команди. І знову ж таки, цей чесний крок може погубити Олексія. Звичайно, у Битві чорних Мазніцин має вищі шанси перемогти, ніж Морозенко. Проте, як нам уже відомо, умови конкурсу не завжди рівні, а виграш визначає не стільки майстерність, як щасливий випадок.

Інтрига сезону розкрита: відомі імена трійки фіналістів

Нам уже відомі імена фіналістів! Сценаристи самі проґавили момент, коли відкрили головний секрет 7-го сезону. 28 листопада в ефір вийшов ролик, в якому продюсери запрошували на кастинг нових кухарів. Саме там вони натякнули на ймовірну трійку фіналістів. На фоні всієї команди «МастерШеф-7» стояли Володимир Троцький, Женя Білий та Єлизавета Сподобец. Пояснення такого вибору очевидне. На фінальну битву запросили всіх конкурсантів, тоді і зробили загальне фото, виставивши на передній план фіналістів.

Цікаво, що у цій трійці почесне середнє місце займав Троцький. Можна сміливо припустити, що саме він став переможцем «МастерШеф-7».

Звичайно, це лише теорія, проте гравців, які не дійшли до п’ятірки, навряд чи би виставили на перший план. Правдиве наше припущення чи ні, ми дізнаємося за декілька тижнів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему