20 Листопада 2017
Новини

На Житомирщині у бізнесменів відібрали 30 кг золота

На Житомирщині у бізнесменів відібрали 30 кг золота

Інцидент стався на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський у с. Гришківці Бердичівського району. Підприємці везли прикрас на 15 млн гривень.

У Житомирській області невідомі зупинили автомобіль підприємців і відібрали у них 30 кг ювелірних виробів із золота на 15 млн гривень. Про це повідомляється на офіційному сайті обласної Нацполіції, інформує Кореспондент.

"19 листопада в Бердичівському районі невідомі напали на автомобіль Volkswagen Tiguan, в якому двоє підприємців перевозили з Києва до Вінниці близько 30 кг ювелірних виробів із золота", - сказано в повідомленні.

Як наголошується, нападники зі зброєю на декількох автомобілях заблокували рух Volkswagen на кільці для розвороту і силою витягли з салону водія. У цей час пасажир намагався втекти з автомобіля, проте розбійники прострелили йому ногу.

Водія і Volkswagen нападники відвезли з собою, але через 4-5 км кинули на дорозі, забравши з салону ювелірні вироби в декількох сумках.

Пораненого пасажира, який залишився на місці події, побачили інші учасники руху і викликали швидку.

"Постраждалі є жителями Вінниці, які кілька днів брали участь у столичній виставці ювелірних виробів. Зараз поліція шукає нападників. Розпочато досудове розслідування за статтею розбій", - додали в поліції.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали