20 Листопада 2017
Новини

Фото орального сексу погубило весільні плани тисяч пар

Фото орального сексу погубило весільні плани тисяч пар

Тисячі пар з різних країн, які збиралися повінчатися на грецькому острові Родос, були змушені змінити плани через заборону, яку ввів митрополит Родоський Кирило. Про це повідомляє  lenta.ru.

Іноземцям заборонили вінчатися в знаменитій каплиці в затоці Святого Павла через фотографію, яку британські молодята Карлі та Метью Лунн (Carly and Matthew Lunn) опублікували в Facebook. На знімку наречений стоїть зі спущеними штанами на тлі каплиці, а наречена сидить перед ним на колінах у весільній сукні, імітуючи оральний секс.

«Ганьба цим двом за шкоду, яку вони принесли, – заявив житель Родосу Гіоргос Елефтеріу (Giorgos Eleftheriou), який вінчав Карлі та Метью Луннів. – Стали би вони робити таке у себе на батьківщині перед британською церквою, єврейським храмом або мусульманською мечеттю?»

За його словами, вінчання в каплиці були розписані до 2021 року.

«Вони зв’язалися з нами минулого тижня та повідомили, що все скасовується», – наводить The Independent слова мешканки британського графства Вест-Йоркшир Емми Коупленд (Emma Coupland). Вона планувала обвінчатися на Родосі в травні наступного року, але через заборону весілля довелося перенести. Тепер деякі гості не приїдуть, бо не зможуть дозволити собі новий авіаквиток. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему